Zlatan. Alltid denna Zlatan!

Zlatan den fantastiske fotbollsspelaren är återigen rubrikernas man. Två mål i öppningsmatchen i serie A, fast det är ju inte riktigt vad spaltmetrarna handlar om idag. Nej det skrivs mest om  en nyutkommen bok av en känd sportjournalist i vilken Ibras hårdare sidor i kontakter med andra spelare i klubb- och landslag beskrivs tämligen osminkat. Man säger uppenbarligen inte emot den Långe. Då får man en smäll på käften eller möjligen en rejäl spark i arslet.  Zlatan kan uppenbarligen stundtals bli så förbannad att han skrämmer upp hela sin omgivning inklusive hundar och katter. Är han inte en riktig mobbare? Eller är det som Janne Bäckman skulle ha uttryckt det : “Han är bara så missförstådd!”

Zlatan växte upp som invandrare i Malmö , en stad full av “blattar” och – rasister! Alldeles uppenbarligen fick han problem i MFF:s ungdomslag när de andra pojkspelarnas föräldrar mer eller mindre krävde att han skulle uteslutas. Det har världens bästa fotbollsspelare aldrig kunna förlåta. Han är uppenbarligen fortfarande förbannad och så kommer det nog att förbli. Tråkigt för han har ju visat upp jättefina sidor också. Speciellt illa faller hans kritik av Janne Andersson, en riktig supersvenne som gillar både varm korv och många koppar kaffe. Så  Zlatan , Janne Andersson är verkligen ingen rasist. Han är bara svensk. Hade han varit förbundskapten istället för den undergivne Hamrén hade vi haft ett fan så mycket bättre landslag och möjligen också en mer harmonisk Ibra.

Idag smäller det igen som brukligt är i Libanon. Det är verkligen trist att detta vackra land ska styras av en gangsterorganisation. Om du verkligen på allvar tänker dig ett fredspris Trump så har du din stora uppgift här!

Vois sparkcykeluthyrning får kritik för alla fyllekörningar nattetid på Malmös trottoarer och visst är det bedrövligt att se Ilmar Reepalu komma framrullandes på Östra Förstadsgatans trottoarer full som en avsutten socialdemokrat.

Nog för idag. Vi hörs!

Lämna en kommentar