Visste ni att Elvis Presley var jude?

Det är dagarna efter det stora bråket . Koranbränningen fick blodet att svalla ordentligt bland malmöiterna oavsett härkomst. Alla är oerhört upprörda över Rosengårdsungdomarnas stormning mot polisen. Jag med, fast jag är ännu mer förbannad på de som drar detta alldeles för långt. Idag har jag i bastun(!) på Hylliebadet  tvingats lyssna till rent nazistiska åsikter. Ja en jubelidiot satt där spritt naken och  hyllade Hitler som varandes Europas ordningsman. Det är ju fan ta mig inte riktigt klokt!

Jag upprepar således igen och igen och igen!: DET FINNS BÅDE ONDA OCH GODA MÄNNISKOR I ALLA FOLKGRUPPER! Alla judar är inte arroganta småpåvar. Jag har i mitt liv träffat väl så många empatiska , rent av sympatiska judar runt om i världen. Visste ni tex att Elvis Presley var jude? Nej men nu vet ni . Hans mamma har ju till och med en davidsstjärna ingraverad på sin gravsten. David Beckham är också en jude som jag respekterar. Muslimer  att högakta finns det för övrigt också gott om. Ta tex den palestinske anestesiläkaren i Lund som räddade mitt liv när mitt hjärta började strejka för några år sedan. Där på operationsbordet kom vi överens om att jag skulle överleva. Ja det lovade han. Så blev det också och jag fick ännu en muslimsk vän .

Till mina vänner hör däremot absolut inte de människor som provocerar fram en massa onödigt våld i Malmö. Till exempel de nazister, som bara för att trigga igång bråk, bränner en bok vars innehåll de inte ens har förmåga att läsa. Jag föraktar också de kringresande islamisterna som reser runt och hetsar upp unga muslimska pojkar till upplopp oftast genom att hålla upp den israeliska flaggan likt tjurfäktarens röda skynke framför de brådmogna gossarna. Israelhatet i Malmö är uppseveckande onyanserat men ändå fullt möjligt eftersom den judefientliga lågan hålls brinnande av framförallt det socialdemokratiska ungdomsförbundet och pajasen Ilmar Reepaluu.

Nej jag kommer aldrig att bli islamofob. Jag kommer fortsätta att umgås med mina vänner från Mellersta Östern. Vare sig de kommer från Egypten eller Israel.

Ha nu en riktigt bra dag. Vi hörs!

Lämna en kommentar