Visst fan sover man bättre utan kläder.

I rode a tank

Held a general´s rank

when the blitzkrieg raged

and the bodies stank

Zara Larsson ska tydligen sluta röka gräs och istället börja med alkohol. Dåligt val , speciellt med tanke på hennes musikkarriär. Den mystiskt lockande slowly dancing Zara ska tydligen istället bli fyllkajan Larsson. Trist och oväntat!

Noterar att sömnforskarna påstår att vi sover bättre utan kläder. Det har jag vetat i hela mitt liv!

Dådet i Vetlanda är fruktansvärt , men dessvärre inte helt oväntat, som konsekvens av vårt märkliga utdelande av uppehållstillstånd litet hipp som happ. Först inger vi de afghanska, ensamkommande pojkarna hopp genom den snabbt ihopsnickrade gymnasielagen. Sen sparkar vi ut dom i alla fall. Att detta leder till psykiska sammanbrott hos unga pojkar, som står och väntar på att livet ska kicka igång,  är alls inte märkligt. Vi måste börja ta ansvar för de som kommer hit och får asyl. Men på det hela taget är vår invandringspolitik minst sagt mycket oansvarig. Det senaste vaninnesdraget är att vi nu ska välkomna IS terroristerna med familjer tillbaka till ” fosterlandet”.  Har vi inte nog med problem som det är?

Clara Klingenström från min magiska ö i solen,  Gotland. Imorgon håller jag på daj i Sista chansen! Lycka till!

Dagens goda nyhet: Socialchef , som rundar kommunens vaccinkö får sparken. Äntligen! Går det inte att utvisa den jäveln också!

Pleased to meet you

Hope you guess my name

what´s puzzling you

is the nature of my game

Lämna en kommentar