Visst är det märkligt…

…att den politiske mästertaskspelaren Stefan Löfvén ständigt lyckas klamra sig fast vid makten med sina upprepade löftesbrott. Han blåste ju Jonas Sjöstedt rakt av när de förhandlade efter valet. “Han har lovat mig samarbete!” sa Jonas “Vad har du kontraktet ?” sa Stefan. Nej det fanns naturligtvis inget sådant. Det var nog bara Jonas som är en hederlig man, som  trodde att muntliga avtal med Stefan Löfvén var guld. Fool´s gold!  Vi förstår att du är förbannad Jonas men att starta upp en misstroendeförklaring mot regeringen med hjälp av Sverigedemokraterna är inget att rekommendera. Det kan bli väldigt kontraproduktivt. Nej manegen är åter krattad för mästermyglaren från Ångermanland. (Därmed inget ont sagt om detta vackra landskap)

…att de kriminella gängen har tagit över makten i Sverige. Är polisen bara så totalt utan makt? Eller kan dom verkligen inte bättre? Eller är vi kanske så trötta i fötterna  att vi hellre sitter hemma och ser på TV än går ut och promenerar på våra gator? Sverige, Sverige fosterland vad fan har hänt?

…att vårt fina nybyggda bad i Hyllie ständigt utsätts för sabotage av gängen från den närbelägna orten. Kan man inte porta de jävla huliganerna som ständigt saboterar i både omklädesrum och bastu? “Nej, det får vi inte,” säger den förtvivlade personalen. Varför då?

… att vi svenskar har blivit världens mest undfallande folk. Vart tog ärans och hjältarnas folk vägen? Kapten Tage Ringqvist kom tillbaka!

Till sist måste vi berätta att Ilmar fick sig en rejäl omgång av ett gäng svarta killar på Möllevångstorget i går natt . Han hade uppenbarligen köpt upp sig på ett jätteparti bananer som till slut hade börjat ruttna (“Jag gillar bananer, men man kan ju inte pressa i sig hur många som helst”)och istället för att slänga hela skiten kunde han ju nu storsint bjuda de hungriga invandrarna på Möllan. Det uppskattades inte.

Ha det bra hälsar

Janne Braveheart

Lämna en kommentar