Vilken jävla tur jag har haft. Eller?

Adolf Hitler tog sitt liv . Sedan föddes jag på Pro Patria i Solna till att leva i ett av världens rikaste och vackraste länder. Tyvärr var min familj en smula dysfunktionell, vilket betydde att jag fick växa upp i en rätt kärlekslös miljö. Som liten blev jag dessutom mobbad av mina välbärgade släktingar på pappas sida, som med avsmak såg ner på sina fattiga kusiner vid Odenplan. Nåväl all sådan jävla skit kom att göra mig stark, vilket jag inte behöver tacka någon annan än mig själv för.

Idag håller det samhälle som jag i så hög grad varit med om att bygga upp att falla samman. Oroar det mig? Kanske inte så mycket för stunden eftersom jag med åren blivit en mästare på att leva “hand ur mun”. Men vad händer när jag är död? Hur kommer mina fem underbara barn klara av det?

Vi ligger just nu med en uppvärmningsgrad på 1,2 grader. Det är i högsta grad orsaken till alla miljökatastrofer vi drabbas av. Många har förstått det , men få är beredda att göra något åt det. Så hur kommer det att bli för mina barn och barnbarn i Spanien och Israel? Kommer värmen tvinga dom att utvandra till det gamla landet i norr? Kommer Jesus Kristersson med Åkesson och släp att släppa in dom?

Nog med domedagstänkande för idag. Istället ska vi kasta ljuset på Tel Aviv där man tänker sig att lagföra alla hundar som bajsar på gatan. Det är väl förstås husse och matte som får böta och hundbajs är ju för all del inte trevligt, för att citera Malmös förra borgmästare Ilmar Reepalu: “Dom jävla hundarna bara skiter ner våra gator”

Med eller utan hundar verkar det som om Tokyo OS blir av i nästa vecka. Utan publik, men ändå…  är det inte litet desperat?

Till slut en förtjusande iakttagelse från en badsjö i USA. En björnfamilj har tagit sig ner med ungar och allt för att svalka av sig. Smånallarna leker och plaskar i vattnet som om framtiden var deras. Hoppas innerligt att dom får rätt.

30 grader för tredje dagen i rad i Malmö. Ska väl ta mig ner till stranden nu. Det kan jag ju…  så visst fan har jag haft tur!

Lämna en kommentar