“Vi svenskar har det så förbannat svårt att prata med främlingar utan alkohol i kroppen!”

Nooshi Dadgostar, Vänsterpartiet vill inte ha marknadshyror. Därför söker hon assistans över partigränsen för att få till en misstroendeförklaring mot regeringen. Men Stefan Löfvén säger : “Det där har Nooshi missförstått. Inte vill han ha några marknadshyror!” Nej , Nooshi det har han aldrig sagt. Han vill ju bara göra det omöjligt för människor med små inkomster att kunna bo i nyproduktion.

Mera politik: Jimmie Åkesson har nu offentligt gått ut med vad vi alla har vetat väldigt länge. Sverigedemokraterna står upp för sina rötter! Här ska inte några ideal lämnas eller överges! Heil Jimmie,  och Ulf Kristersson, som för var dag blir alltmer lik en nutida von Papen.

Gårdagens obehagliga incident på Parken i Köpenhamn kunde naturligtvis inte hanteras av den kommersiella TV 4 kanalen. Istället för att ge oss löpande nyheter om Christian Eriksens tillstånd la man ut ett matlagningsprogram i repris. Mycket okänsligt. Istället kunde man visat hur de båda klackarna i nordiskt broderskap via växelsång hyllade den fallna fotbollsspelaren. Det värmde mitt hjärta . Fotboll kan stå för broderskap i en värld som blir allt kallare att leva i .

Ett annat mycket värmande inslag kom från Berlin där man berättade att tre stora världsreligioner har beslutat att bygga en kyrka,synagoga,moské tillsammans. Mycket lovande! Hoppas jag får leva till att vara med på invigningen.

Återigen framförs kritik mot Astra-Zenecas coronavaccin. Huruvida alla negativa utlåtanden är korrekta vet jag inte, men det känns alltmer angeläget att vi tar tag i en utredning som leder oss fram till kärnfrågan: Varifrån kom viruset?

Har ni som jag märkt att hundbeståndet på våra gator har ökat markant ?  På Östra Förstadsgatan i Malmö kan man nu dagligen se den förre borgmästaren Ilmar med tre dvärgpudlar stretande i koppel framför och stundtals bakom honom. Vov vov! Jag har också uppmärksammat hur människor stannar för att klappa och faktiskt snacka med jyckarna . Jag frågade Ilmar vad han tyckte om det och fick då följande svar: “Jo, men du förstår Braveheart,  vi svenskar har det så jävla svårt att prata med främlingar utan alkohol i kroppen! ” Vov, vov!

Ha en trevlig fotbollskväll!

Lämna en kommentar