“Vi är ju ändå inte bögar!”

Jag lider av det man ibland kallar för hösnuva, dvs allergiskt betingade nyserianfall. I mitt fall handlar det om gräs (nej inte det man röker) och dessvärre också katter. Idag fick jag ett sånt där desperat nysanfall när jag var mitt i Caroli centrum för att handla. Det tog inte många sekunder förrän en medelålders dam i grå kappa kom fram och med den värsta tordönsstämman brast ut : “Du ska vara hemma när du är sjuk! Inte vara ute bland hederliga svenskar och smitta ner!” Ja se där!

Fick ett telefonsamtal från en SD- medlem i Eslöv, som naturligtvis vill vara anonym: ” Hur kan du skriva skit om våran Lundgren! Han är ingen sexförbrytare!” Nej, det är ju sant. Han tog väl bara en annan partimedlem på brösten. Inte mycket att tjafsa om. Såsom Ilmar Reepalu (SD?) brukar säga: “Vi är ju ändå inte bögar!”

Noterar att vänsterpartiet tar väljare från miljöpartiet. Äntligen!

Förnedringsrån blir gräsligt nog allt vanligare, dvs ett brott som i första hand begås för att förödmjuka och inte för att tillskansa sig litet stålar. Polisen står som vanligt handfallen. Riktigt aktiva blir snutarna bara när en av deras egna blir angripen,som vid sprängningen i Uppsala häromkvällen. För att citera en av deras chefer i lokalområdet: “Nu ringer polismän från hela Uppsala ner oss för att få komma in och jobba gratis med fallet!” Fast det är väl fint. Eller?

Allt fler upprörs över att regeringen ger ut så stora understöd till förtäckta islamistorganisationer, typ skolor och dagis mm, att de nästan spricker.  Som jag ser det betalar vi för vår egen förtida död. Dessvärre håller våra främsta terroristexperter med om detta Jag vill ändå återigen förtydliga: Jag har inga problem med muhammedaner, men jag tycker att vi absolut ska hålla våldsbenägna islamister borta från vårt samhälle.

Sov gott i natt om ni vågar!

Janne Braveheart

Lämna en kommentar