Vet Stefan Löfvén verkligen vad han håller på med?

I stuck around St. Petersburg

when I saw it was a time for a change

Killed the czar and his ministers

Anastasia screamed in vain

Kanske dags att börja jobba för svarta pengar igen? För varför ska vi betala in skatt som omedelbart pytsas ut till företag så välmående att de gång på gång kan dela ut pengar till aktieägarna? Eller varför ska vi bidra till invandringen av islamister och IS anhängare? Det är väl egentligen bara idioter som den förre borgmästaren Ilmar von Pitt och hans socialdemokratiska ungdomsförbund i Malmö som uppskattar dom.

De flesta flyktingar som söker sig till Sverige vill ha del av det trygga samhället, som vi förr var så kända för, men hur ser det egentligen ut idag? Knivskärningar och skjutningar i till och med småländska bysamhällen. Jag vidhåller: Stefan Löfvén är en mycket sympatisk man, som dessvärre inte har någon som helst aning om vad han håller på med. Menar väl, men det blir alltför ofta väldigt fel.

Det oroar mig att Anders Tegnell säger att Astra Zenecas vaccin är mycket bra. Vågar man verkligen ta det då? Å andra sidan så blir jag nog inte vaccinerad förrän efter sommaren om ens över huvud taget.

Jag vill slutligen passa på att varna er för Coop:s sunkiga butik på Östra Förstadsgatan. Deras marknadsföring är falsk som smutsigt diskvatten. Dom lockar in folk med gatupratare som påstår att man kan köpa  en liter prima Rapsolja för 10 kronor. Det trista är dock att väl inkommen till kassan uppmanas man att betala 110 kronor för samma vara! Dessutom vill de ha ditt personnummer! Coop butiken är till och med sämre än Netto som hade sin skunkbutik i lokalerna tidigare!

Ha det bra och tack för alla kommentarer. Vi hörs imorgon.

Pleased to meet you

Hope you guess my name

what´s puzzling you

it´s the nature of my game

Lämna en kommentar