Vem fan säljer sprit i damernas omklädningsrum på Hylliebadet?

Sean Connery har avlidit 90 år gammal. En stor skådespelare har gått bort. För mig och många andra är han för evigt James Bond. Efterföljarna blev bara bleka kopior. Hans manlighet var för mig en förebild, inte minst därför att den innehöll så mycket humor. När jag några år på sextiotalet jobbade som fotomodell var det ju som Bond/Connery man ville se ut. Mest imponerad var jag nog av hans motvilja att bära filmrollens postisch på premiärerna. Det gav mig hopp eftersom jag visste att även mitt hår för eller senare skulle börja tunnas ut. Fast jag har aldrig haft en tanke på att täcka min skalle med någon form av löshår. Jag har med åren bara rätat på ryggen och gått vidare. Tack för allt Sean Connery!

Nooshi Dadgostar har just denna dag blivit vald till ny partiordförande för Vänsterpartiet. Jag har fått ett gott förstahandsintryck av den här tjejen, som ändå ska efterträda den omåttligt populära Jonas Sjöstedt Hoppas det håller! Det finns mark att erövra på politikens vänstersida nu när Socialdemokraterna har blivit ett liberalt parti. Så kom igen nu Nooshi!

Det bankade ihärdigt på min dörr sent igår kväll. Jag öppnade bara för att släppa in Ilmar Reepalu. “Du måste hjälpa mig Braveheart!” Den lilla bäverna skälvde av upprördhet så att hans tunna kropp skruvade sig i ren och skär ilska. “Du känner ju folk på Hylliebadet! Du måste snacka med dom att stoppa grisen Holger!” Jag tittade litet frågande på den forne borgmästaren. “Vem är grisen Holger,” frågade jag. Nu tog den lilla mustachgubben sats så han nästan spottade mig i ansiktet. ” Det är ju den där tafsande EU skitsnackaren från Sverigedemokraterna. Den jäveln har börjat sälja Puttgardensprit i damernas omklädningsrum på badet! Den fördömda tafsaren kommer att konkurrera ut hela min sprithandel! Du måste hjälpa mig!” Jag tittade på honom  och torkade av mitt ansikte med handflatan. “Okay Ilmar jag ska snacka med personalen på badet imorgon.”

Reepalu tittade vädjande på mig. “Gör du det?”

Ja, inte fan kan dom ha en tafsare som säljer sponken i damernas omklädningsrum !

Lämna en kommentar