“Vem fan gör inte det!”

Det är lätt att irritera sig på Lena Hallengren, som får komma till tals varje dag hos alla nyhetsmedia. Det som retar mig mest är att hon ständigt urskuldar sig. Hon vill aldrig ta ansvar för regeringens beslut, som hon mer eller mindre delaktig i, har att lägga fram. Det är alltid någon annan, vanligtvis expertmyndigheterna eller landstingen som felar. Det är ju deras bord. Oh ja!! Lena kan ju inte ta ansvar för andras beslut. Åh nej!!! Sådana ministrar som Hallengren försvårar således en redan hopplös situation. Ta tex det här senaste dekretet om krogstängning redan 22.00. Räcker det för att stoppa smittspridningen? Knappast. Folk kommer bara att fortsätta festa hemma där man redan har börjat med den traditionella uppsupningen. Fulla tillsammans ? (Happy together?) Det hade varit bättre att stänga restaurangerna totalt. Effektfullt och mycket lättare att stödja de seriösa krogarna genom att låta de senaste årens bokföring ligga till grund för statlig ersättning. På det sättet skulle många seriösa krogjobb räddas och virusspridningen via restaurangerna samtidigt  stoppas.  Hallengrens metod påminner mer om långsam strypning av krögarna i E-moll . De har nu bara en återgång till svartekonomin att se fram emot. Hur fan skulle dom annars överleva?

… och smittan sprider sig över vallarna.(Contact)

En man i Malmö håller just nu på och omskär muslimska pojkar med en lödpistol. Uppenbarligen har han ingen utbildning för sin verksamhet. Pojkarna skadas för livet av denne klåparkirurg. Jo, jag är för religiös frihet, men absolut inte gudfruktig grymhet. Stor legitimerad erfarenhet krävs av den som utför ritualen. En lödpistol ? Fy fan !

“Jag tycker synd om Peter Lundgren, SD ” säger Ilmar Reepalu. Jag går i svaromål: ” Ja men han går ju omkring och tar kvinnor på brösten!” Ilmar plirar fram ett illmarigt leende. “Vem fan gör inte det!”

God kväll önskar

Janne Braveheart

Lämna en kommentar