Veckans trapphallick!

Så är det dags att utnämna veckans trapphallick och den titeln går förstås till Chris O´Neill, som enligt ganska trovärdiga vittnen vid ett flertalet tillfällen setts i olika portar på Götgatan, Stockholm, utbjudandes diverse kvinnliga tjänster.

Annars är förstås dagens stora nyhet den samordnade aktionen mot gängkriminella. Med hjälp av smarta, datoriserade poliser i USA, Frankrike och Danmark med flera andra länder har den svenska polisen lyckats plocka in 155 tilltänkta gärningsmän. Dessutom har man lagt beslag på tonvis med kokain. ( Kommer dom sälja ut det till intressenter på den öppna marknaden? Ett stånd utanför stadshuset i Malmö skulle nog kunna omsätta en del! ) Emellertid sägs det nu att man har lyckats förhindra ett tiotal mord bara i Sverige. Jo det är Damberg som säger det och då stämmer det förstås. Kan inte låta bli att förundras över statistiken i detta sammanhang. 800 stråtrövare  har plockats in från åtminstone 25 länder och varav då alltså 155 kommer från Sverige. Då är det väl bara att konstatera att vi har blivit en stormakt i brottsbekämpning. Eller vad är det som skaver?

Coronapandemin är långt ifrån över ändå väljer alltfler idioter att avstå från den samhällsvårdande insats en vaccination ändå innebär. Måste vi verkligen tvinga konspirationsidioterna till sprutan?

Det är för övrigt väldigt tråkigt att det svenska EM landslaget i fotboll nu också har Coronadrabbats, Först ingen Zlatan och nu ingen Dejan Kulusevski. Fattas nu bara att Alexander Isak också åker dit. Fan vad trist livet kan vara!

Slutligen: Jag har allt oftare kommit att använda mig av SVT plays fantastiska utbud av intressanta dokumentärer och spännande serier. Får väl trösta mig med det.

Ha en trevlig kväll!

 

 

Lämna en kommentar