Veckans Slem Helge!

Nu är det dags att kora veckans Slem Helge! Konkurrensen är brutal, men utnämningen går ändå utan tvekan till Göran Lambertz , kladdkungen från Uppsala. Grattis Göran!

Halkar därefter logiskt in på veckans klavertramp. Hur fan kan TV 4 få för sig att göra underhållning av  Lambertz kvinnans påstådda våldtäkt? Alldeles uppenbart mår hon ju inte bra och har kanske inte gjort det på väldigt länge, om någonsin? Som TV 4 underhållning blir utfrågningen av denna stackars tjej vämjelig. Psykisk ohälsa är verkligen inte något att gotta sig i! Våldtäktsrättegångar hör bara hemma bakom stängda dörrar och ingen annanstans! Skäms TV 4!

Såg ett reportage i Aftonbladet där min gamle vän Peter Falkman, simhopptränare, sa en massa kloka saker. Det är just såna som du Peter, dagens skola behöver. Varför blir du inte lärare? Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Det är i skolan allt börjar. Vi måste ta hand om våra ungdomar. Ge dom bra ideal ! Skolgårdarna ska aldrig vara en marknad för gängens värvare!

Alltfler människor anmäler förtal. Hur lättkränkta får vi vara? Såg just att Grodan George till tingsrätten i Malmö har inlagt anmälan för förtal mot den förre borgmästaren Ilmar Reepalu. “Den jäveln har sagt att jag har fula gröna ben!” Ska den kobenta jäveln säga, kan jag bara utbrista.

Jag har förstått att romerna i Sverige har ett helt eget rättsystem att döma efter. Domar utfärdade av romska män åläggs således framförallt kvinnor som döms för osedlig klädsel och liknande svenska fasoner . Skicka hem dessa jävla domare. Dom har inget i Sverige att göra!

Slutligen: På tal om det stora tillslaget mot grova brottslingar, initierat av  bla FBI, kan jag bara konstatera att ömsinta journalister idag kritiserar polisen för att “i smyg” ha avlyssnat banditernas telefoner . Således utan tillstånd. Aja baja! Jag säger bara: Kriminellas integritet måste ha underordnad betydelse!

God middag!

Lämna en kommentar