Varning för “konstmuseum” på Rasmusgatan.

had his moment of doubt and pain

Made damn sure that Pilate

washed his hands and sealed his fate

Ryan Air överraskar! Efter ett år av väntan ska dom äntligen betala tillbaka flygbiljetten för inställt flyg. Tack och heder till Mr Ryan.

Jag noterar att muséer över hela världen just nu säljer av sina konstsamlingar för att rädda vad som räddas kan. Vill dock passa på att varna för Malmö Konst och Antik museum, som uppenbarligen har sina lokaler i ett källarförråd på Rasmusgatan. Innehavare: Den förre borgmästaren Ilmar von Pitt!

Barn och ungdomar i Malmö avråds av sina föräldrar från att vittna i brottsrättegångar. Orsaken är förstås rädslan för repressalier. Kan verkligen inte polisen göra något åt detta? Äh, dom sitter väl mest och hånglar i sina bilar.

Jag ser att den förträffliga sångerskan Dolly Parton har fått sin första covidspruta. När blir det min tur?

Jag noterar att Danmark ska köpa in vaccin från Israel. Någonting att tänka på för Sverige? Knappast, så rädda som socialdemokraterna är för palestinierna. Men är inte Margot Wallström-Arafat död? Nej, för fan ! Hon rör på sig!

TV 4:s nyhetsprogram är på det hela taget oseriösa. Jag väntar bara på dagen då Steffo klappar till Jenny i rumpan med stekpannan ! Aj!

Det har brunnit på T -bryggan, Ribbersborg. Enligt mina säkra källor uppstod branden i samband med ett grillpartaj arrangerat av Kuken Rommel och den förre borgmästaren Ilmar von Pitt.

Jag konstaterar att studenter tar amfetamin för att klara av den höga studietakten. På min tid räckte det med koffeintabletter.

Pleased to meet you

Hope you guess my name

What´s puzzling you

is the nature of my game

Lämna en kommentar