Världen blir inte bättre än vi gör den!

Låt oss först som sist konstatera: Björnar kan inte smyga! Här på vår gård på Slussgatan i Malmö har vi dagligen besök av en bullrig nalle som tar sig in i sophuset om natten för att leka med soptunnorna. Brum , brum!

Dagens Reepalu: Den forne borgmästaren riskerar åtal för att ha tafsat på en dagisfröken i centrala Malmö. Hans försvar vill vi absolut inte undanhålla er: ” Fan kan Dylan, så kan jag!”

Dagens idiot (i stor konkurrens): Kommunalrådet Frida Trollmyr, (s). “Skulle inte jag kunna bli statsminister nu när Stefan ska avgå?” Ja, vad fan, jag kan i varje fall inte komma på någon bättre kandidat.

Hylliebadet har äntligen öppnat upp sina portar. Åtminstone för de som gör sig besvär att boka upp sitt besök. Många verkar busboka eftersom de inte dyker upp. Badet går således på halvfart när jag anländer och försöker komma in. Kan då inte jag boka in mig som alla andra? Nej, när jag gör det blinkar det alltid rött: Fullbokat! Kan det möjligen vara Frida Trollmyr som ligger bakom det eländiga bokningssystemet?

Barnamördaren Anders Eklund misshandlas dagligen på den slutna anstalt han befinner sig på. Utmärkt!

Skräckens Rosselini har flyttat sin verksamhet till södra Skånes kustland där han filmar drunkningsolyckor för kommersiell försäljning. Speciellt intressant är de inslag där han med sitt breda arsle i framkant hindrar räddningstjänstens framfart. Jag kan bara konstatera: Världen blir inte bättre än vi gör den!

Slutligen: Jag fick en gång för länge sedan pris för min vackra behandling av det svenska språket. Idag kallas jag stundtals för rasist för att jag alltid vill uttrycka mig på just detta tungomål.

Hej svejs!

Lämna en kommentar