Varför blir jag inte förvånad?

Anders Tegnell tror på en tredje coronavåg. Det är bra. Då slipper vi den för Tegnell har nästan  alltid fel.

Tdningen Expressen har startat klappjakt på bidragsfuskare. De är skrämmande många och verkar föröka sig som brunstiga kaniner. Tilltron till den rättvisa välfärdspolitiken naggas i kanten och det kommer bara bli värre om inte regeringen tar tag i detta per omgående. Att låsa in dessa löss i våra överfyllda fängelser är ingen väg att gå försåvida man inte vill att de ska utveckla sina kunskaper i arabiska. Ekonomiska brott ska straffas med höga böter och yrkesförbud. I vissa fall är dessvärre utvisningar den enda fungerande medicinen mot välfärdsturismen.

Vi behöver Miljöpartiet som drivande kraft för att genomföra den nödvändiga klimatomställningen. Vad vi däremot inte behöver är Gustav Fridolins islamistkompisar i regeringen. Låt Mehmet Kaplan vara det avskräckande exemplet.

Malmö stads hjälp till de yrkeskriminella avskräcker. Den är ett dåligt skämt! Inte en enda av gossarna som fick flytta in i den centrala lägenheten för några år sedan har kunnat återanpassas till ett liv utan brott. Det är viktigt att kunna förlåta , men det är minst lika angeläget att våga ställa krav. Den vackra staden Malmö får inte bli en ankdamm för kriminella element!

Många familjedaghem i Malmö har vid kontroller visat sig vara otjänliga för barnen. De fyller egentligen bara en funktion, nämligen att berika sina ägare. Om vi låter välfärdsskurkarna ta hand om våra barn förstör vi vår egen framtid. Således efterfrågas omedelbara åtgärder för att stoppa dessa avartsdagisar.

I morse mötte jag den förre borgmästaren Ilmar von Pitt , promenerandes med en kopplad,stor schäfertik på Östra Förstadsgatan.”Hej Ilmar ! Har du skaffat hund?” Den lilla fd sossepolitikern började genast gnägga så där litet lagom förtjust. “Jajamensan Braveheart. Hon heter Blondie!”

Varför blir jag inte förvånad?

Lämna en kommentar