Välkomna till det ofattbart menlösa Sverige!

Det Muslimska Brödraskapet har varit verksamt i Sverige sedan 1970 talet. De agerar för islamistisk påverkan av vårt och deras(?) land Sverige. För detta bistår skattebetalarna med 23 miljoner om året. Varför? Är vi verkligen inte nöjda med det fina samhälle vi tillsammans har byggt upp?

Det Muslimska Brödraskapet, som enligt våra säkerhetsexperter är en terrororganisation har sina främsta företrädare bland svenska politiker i Carin Jämtin (s) och Peter Eriksson(mp). Varför? Är dom judehatare eller bara dumskallar? Vad ska detta vara bra för? Varför ska vi stödja ett förbund som tar hit antisemitiska talare och som genom  bla representation i Socialdemokraternas ungdomsförbund i Malmö  tillsammans med förre parti fuhrern Ilmar Reepaluu vill gå ut på gatorna och döda judar. Speciellt de som officiellt inte tar avstånd från Israel. De får ju enligt Reepaluu skylla sig själva. Jag tycker det är sorgligt att ett parti som socialdemokraterna låter sig influeras av de antidemokratiska krafterna inom den svenska islamismen när det ändå just i Malmö finns så många bra muslimer att samarbeta med i demokrati- och migrationsfrågor.

Jo, jag ser många misstag begågna av den israeliska staten, men jag ser  också alltmer tydligt hur staten Israel lyckas utveckla både vetenskap och demokrati , rätt fantastiskt, omringade som de är av islamistiska krafter som Hamas och Hezbola. Men nu måste Israel  våga börja samarbeta med sina grannar. Det är naturligtvis dags att släppa isoleringen av Gaza,men detta är först möjligt om och framförallt när terrorgrannarna respekterar Israels gränser och slutar att skjuta in raketer över södra Israel. Fred är det bästa samlevnadssättet som finns. Det gäller också i allra högsta grad detta idag så infekterade område. Muslimer och judar har mycket att lära av varandra! Sluta kriga!

Go ahead!

Lämna en kommentar