Vad är gamlingar bra för om man inte kan mjölka dem!

If I see you tomorrow on some street in town

pardon me if I don´t say hello

I belong to another , it wouldn´t look so good

to know someone I´m not supposed to know

Jag ser att Sydsvenskan har uppmärksammat att det kastas brandbomber på Gullviksborg. Likväl har det ju pågått så länge jag bott i Malmö. Men på den liberala redaktionen sover man som vanligt.Alltid sist ut med allt som händer i Malmö. Såväl gammalt junk som purfärska nyheter.

100.000 palestinier, som bor i Israel ska vaccineras. Det glädjer mig. Sätt sprutan i baken på Hamasanhängarna på Gaza så kanske dom slutar att skicka raketer över landet.

Det pågår ett moraliskt förfall i landet, säger Ebba Busch, Kd. Ska hon säga…

Döden bland importvalparna i Ystads hamn tilltar. Vi hundälskare möts av vidriga bilder varje dag.  Huvudkvinna bakom detta är en elak polsk kärring, som totalt saknar människovärde. Kan ingen skicka hem henne till Lodz igen?

Världens kärnkraftverk har hittills alstrat drygt 40.000 ton högaktivt avfall, som måste förvaras i hundratusentals år. Kan du berätta hur det ska gå till Ebba Busch?

Nu ringer den förre borgmästaren Ilmar von Pitt. “Hörrudu Braveheart! Du får sluta att klanka på Ebba! ” Något förvånad måste jag fråga socialdemokraten: “Så du gillar Ebba Bitch?” Nu kluckar han i luren: ” Ja för fan, en dag ska jag  ta henne på pattarna!”

Slutligen vill jag bara citera den namnlöse (av hänsyn till hans morföräldrar) socialdemokratiske tjänstemannen här i Malmö som yttrar sig i lokalpressen: ” Vad är gamlingar bra för om man inte kan mjölka dem!”

Lämna en kommentar