Vaccinet är bara vanligt kopiss!

Jag får ibland frågor om mina böcker. De finns idag utgivna som e-böcker hos Egmont/Saga Köpenhamn. Googla mitt namn så hittar ni. Om ni är roade av min något avvikande humor så rekommenderar jag SUMMERTIME BLUES.

Nej, jag tycker inte om att Paolo Roberto köpte sex av en rumänsk tjej på ett av alla horhus, som inryms i lägenheter på Östermalm, Stockholm. Men Roberto har bett om ursäkt på ett bra sätt, tagit sitt straff, betalat sina böter, stått vid skampålen, blivit intervjuad av Jenny så nu räcker det.  Med andra ord är det dags att lägga ut hans utmärkta kokböcker på nätet igen. Betydligt roligare läsning än Adolfs Mein Kampf. Det kan jag garantera.

Jag får återigen anledning att påtala fusket med våra välfärdspengar. Det är omfattande och växer snabbt  i dessa corona dagar. Detta drabbar i första hand de som verkligen behöver hjälp. Helt oacceptabelt.

Jag har förstått att extremismen växer lavinartat under pandemin. Människor radikaliseras framför datorer och tv-skärmar när de inte har så mycket annat att göra. Riktigt skrämmande för det leder oss in i ett samhälle vi inte kommer vilja leva i.

Hur kommer det sig att Israel och England  vaccinerar så många fler än andra länder?  Ja vi vet ju att den driftige Netanyahu tog kontakt med Pfizers vd och fick till ett avtal.  Kunde inte Löfvén gjort detsamma?  Nej, vi är med i EU och är absolut inte fria att agera på egen hand. Kanske dags för ett Swexit?

Fusket mot covid vaccinets förutbestämda turordning ökar i landet. Folk som kan, tränger sig uppenbarligen före i kön. Det värsta exemplet på detta måste vara annonsen jag såg i dagens Sydsvenska: ” Vaccinera dig mot covid hos Ilmar von Pitt! Snabb och absolut diskretion utlovas.” Vad fan är detta?  Jag måste ringa den förre detta borgmästaren. “Vad håller du på med Ilmar?”Han grymtar, harklar sig, sen kommer det: “Jag vaccinerar folk mot en vidrig kinasjukdom!” Jag häpnar: “Men du har väl ingen sjukvårdsutbildning och var får du vaccinet ifrån?” Svaret kommer uppriktigt: “Äh, spruta folk i armen har man väl gjort förr och vaccinet är bara vanligt kopiss”

Lämna en kommentar