UTVISNINGAR?

Jag tycker det är alldeles utmärkt att vi i Sverige respekterar asylrätten. Vi måste kunna ge skydd till människor som söker sig hit från vidriga krigsförhållanden. Hade vi gjort det under andra världskriget hade Hitler och Himler fått betydligt mindre ved till sina brasor.

Men det är förstås också viktigt att de människor som kommer hit och får  hjälp med bostäder, skola och sjukvård lär sig att respektera våra regler och vår samhällssyn. Det gör ju nu ändå de flesta och kan därmed fullt ut bidra positivt. Några av våra bästa läkare och sjuksystrar har kommit hit som flyktingar. Men det finns en lång svans som en gång för alla måste skäras av. Därför upprepar jag följande beklagliga sanningar: Invandrare är överrepresenterade inom:

Den grova våldsbrottsligheten.

I Malmö där jag bor liksom på många andra håll i Sverige  verkställs regelmässigt rena avrättningar. Oftast i form av krig mellan förortens invandrargäng men i flera fall har oskyldiga människor dödsskjutits av misstag mitt inne i centrala staden. Här i Malmö glömmer vi aldrig mamman med barnet i famnen eller den unga pojken utanför pizzerian.

Kvinnosynen

hos vissa invandrargrupper går på tvärs mot vad vi svenskar tycker är rimligt. Sexuella trakasserier och våldtäkter blir vanligare. I skolorna kallas tjejer för horor och pojkar för bögar. Ett språkbruk som börjar bli så vanligt att lärarna inte längre hör det? För dom är väl inte bara rädda att säga ifrån? I alla händelser blir språket fattigare när dialogen mest består av hotelser och förnedringar.

Bidragsmissbruket

ökar bland invandrargrupper som har lärt sig att skattepengar är den bästa inkomstkällan. Framförallt märks det inom assistanshjälpen. Men det fifflas också med bostadsbidrag och sjukskrivningar.

Alltfler känner till detta och tror att det ordnar sig bara vi får flera poliser. Det tror inte jag. För varje ny polis på plats kommer det två nya brottslingar och snutarna kommer att infiltreras och kriminaliseras precis som i det stora landet västerut som på många sätt är vår förebild.

I min stad Malmö ryms det massor av samhällen som ständigt hackar på varandra. Ett enat Sverige är vi bara på fotbollsläktaren. Den oerhört positiva känslan av samhörighet som kan förnimmas  när Malmö FF eller landslaget spelar ska vi försöka sprida vidare i vår fina stad. Det är nämligen inte okay att sparka sönder tvålhållarna på Hylliebadet. Det är absolut inte okay att bidragsskoja. Om vi fortsätter på just den inslagna vägen kommer allt snarare förr än senare att vittra sönder.

Och för guds skull: Verkställ de utdömda utvisningarna oavsett var dessa kriminella hamnar. De har brutit mot det oskrivna avtal som ingicks när de kom hit. Vi trasar sönder vårt samhälle om dessa skithögar får stanna illegalt och bara fortsätta sin verksamhet. Ofta till och med från de nybyggda anstalter de trycks ihop på.

Allt för idag

 

Lämna en kommentar