Ungjäveln vill ha tillbaka sin bil!

Svenskarna har blivit ett gnällande folk, vilket dessa dagar tar sig uttryck i att vissa idioter allt för ofta får gnälla av sig i tillrättalagda program på SVT. Vi får tex se hur pedofilgökaren Fredrick Federley sitter och urskuldar sig: “Jamen jag visste ju inte att han knullade små barn!” Eller att serievåldtäktsmannen Zoran Ismail skyller sina skändligheter på en aldrig sinande lust. Han kommer dock få på skallen av Me Too tjejerna som just nu samlar in pengar för att få till ett eget klagoprogram. Jag säger bara: Vad är det som har hänt med det här fina landet!

Vi noterar att Regina Lund fortsätter sin tiggeriverksamhet. Snart tar hon väl upp konkurrensen med romtanterna utanför livsmedelsaffärerna. Hej, hej!

Kärringarna i lägenheterna på Fridhem klagar på att det inte finns parkeringsplatser för deras bilar. Varför börjar de inte cykla? Malmö är en fantastisk , platt cykelstad och privatbilismen kommer vi ändå få klara oss utan inför en snabbt annalkande klimatkris.

Dagens sorgliga nyhet kommer från Borås djurpark där en liten elefantkalv har avlidit. Utstött av sin flock kunde hon inte hjälpas trots stor veterinäruppbackning. Vi måste vara rädda om de vackra afrikanska elefanterna, som i en allt snabbare takt håller på att utrotas och för en gång skull är jag benägen att hålla med Åkesson: Vi hjälper dom bäst på plats!

Jag fick ett samtal från Björn på Blue Desert Music: “Har du sett att Ilmar kör omkring med en sån där trampbil för barn på Östra Förstadsgatan?” “Nej, var har han fått den ifrån?” “Han har snott den från sitt barnbarn Ludolf.” “Hur vet du det?” “Jamen ungjäveln springer ju efter hela tiden och vill ha tillbaka sin bil!”

Lämna en kommentar