Tjackpundare? Nej dom är bara ute och säljer covidvaccin till människor som är rädda för döden!

Save your love through loneliness

save your love through sorrow

I gave you my onlyness

give me your tomorrow

Runar Sögaard är en välsignelse för alla sk blattar. Blonde Runar är ju det ultimata beviset på att det inte bara är invandrare som står för all bedrägeriverksamhet i Sverige.

Jag pratade med en syrra på akutens vårdavdelning i Malmö. Hon berättade att det allt oftare händer att folk vill lägga in sig för att få husrum för natten. Därmed tar de ju upp platser för verkligt behövande. Hur långt ska det få gå innan huset välter?

Wall of kindness i Kristianstad är ändå en god nyhet. Här lämnar man in prylar som man inte längre behöver att brukas av människor som fryser i vinterkylan. En bra idé som förhoppningsvis sprids till andra städer. Jag tänker lätta på min garderob . Du också?

Här kommer en god nyhet till alla verbala idioter: De som talar sitt modersmål använder sig av c:a 20.000 ord, men det räcker gott med 10.000 för att nå en tämligen avancerad nivå.

Svarthandeln med lägenheter var big business i bostadsbristens storstäder på 60-talet. Uppenbarligen har den kommit igång igen. Orsaken är förstås att det byggs alldeles för få hyresrätter. Bostadsrätter finns det relativt gott om, men för att få köpa en sådan krävs både tjock plånbok och svenskt medborgarskap. Att erhålla ett sådant är idag mycket svårare än att skrapa ihop 400.000 svart. Vilka är det då som säljer? Naturligtvis hyresvärdarna själva men också fastighetsskötare och så kallade vicevärdar.

I morse såg jag den förre borgmästaren Ilmar von Pitt tillsammans med kompisen Kuken Rommel ute på Östra Förstadsgatan, båda med sprutor i hand. Har dom blivit tjackpundare? Nej dom är bara ute och säljer covidvaccin till människor, som är rädda för döden.

 

Lämna en kommentar