Tålamod?

Att ha tålamod är att ge sig tid att ta itu med allt som händer. Men ändå blir man ibland så förvirrad att själva livet känns som ett hopplöst helvete. Det är just i det läget man måste lära sig att stänga av för att komma tillbaka när lugnet finns där igen.

Hur fan stänger man då av?

Börja med ett break innan du går på dina bekymmer igen. Det kan vara en promenad, en simtur eller varför inte en god nattsömn. Man behöver inte alltid lösa sina svårigheter samma stund de dyker upp och man behöver  varken förbanna hela världen eller sig själv varje gång  eländet visar sig , därför att påfallande ofta löser sig problemen om man bara ger dom chansen att göra det. Så ge dig tid att se på världen med nyöppnade ögon.

Bli alltså inte upprörd till superhögt blodtryck varje gång du känner dig tvingad att ta itu med problem som du själv eller någon annan idiot har skapat

Världen är nämligen full av idioter och därmed också av påkomna besvärligheter. Ta det lugnt nästan allt går att lösa och med den kunskapen väl förankrad i ditt inre blir livet fan så mycket enklare att leva.

1 tanke på “Tålamod?”

Lämna en kommentar