Ta det lugnt! Snuten hittar inte i Malmö, så dom kommer inte!

Vi noterar att Hofors kommun braverar med sin minskande våldsbrottslighet. 2017 hade man 65 fall ,då inräknat när herr Munktell sparkade herr Bolinder i baken.  2018 var man nere i 63 fall. Bravo Hofors det tar sig! Tryggt att veta efter förra veckans jätteslagsmål på stora torget.

Cannabisodlingen i Sverige ökar i takt med att spriten blir allt dyrare. Vill man dricka skattefri sprit får man gå på krogen. Fast krögarna rabatterar inte. Man låtsas bara att det är systembolagssprit i Ilmars flaskor. Härtappade av Reepalu själv på Tysklandsfärjans bildäck , men det behöver ju inte skatteverket få veta.

En fråga till Björn på Desert Music: ” Har Ilmar försökt sälja sin kröken till dig?” “Nej, men för fan lägg av nu Janne! Den jävla Ilmar är här flera gånger i veckan och försöker kränga sin härtappade smörja. Till slut , fullkomligt söndertjatad köpte jag en flaska Absolut Vodka av honom. Den smakade fan ta mig träsprit! Sånt som man blir blind av!” Jag försökte trösta Björn: “Men du kan väl reklamera rävgiftet!” Björn blev nu riktigt sur. “Du Braveheart det gjorde jag,men den jävla Ilmar bara påpekade att det ingick en ledarhund i priset och att han skulle komma ner med jycken  nästa vecka!”

Okay Björn, då är mitt råd till dig: Börja odla cannabis istället! Du kan ju ha några växter längst in bredvid dansbandsplattorna. Riskfritt eftersom de kunder som bläddrar i vinylen där har aldrig sett en marijuanaodling.  Björn rynkade bekymrat sin panna. ” Men tänk om Ilmar blir förbannad för han aldrig får sälja sin sponken till mig och ringer snuten?”

“Du kan ta det lugnt Björn. Snuten hittar inte i Malmö, så dom kommer inte!”

Nej, nu blir det inte mer skrivet idag. Nu börjar jag bli sugen på att ta mig en ordentlig sup i köket! Var fan ställde Ilmar flaskan…

vänliga hälsningar,

Janne Braveheart

 

Lämna en kommentar