Att ta bra betalt för sina tjänster är hon duktig på.

Sverige har blivit ett riktigt myglarland. Faktiskt fullt i klass med Italien och Grekland. Hur kunde det vackra landet i nord förvandlas så snabbt bara under min livstid? Har det möjligen med välfärdsturismen att göra? Är det förresten så konstigt att människor från andra länder kommer hit för att år efter år leva på bidrag? Eller att det uppfinns tjänster inom assistanshjälpen som i själva verket inte finns och varför hamnar så stor del av coronaersättningarna till drabbade företag hos kriminella element och framförallt: Varför gör våra myndigheter så litet åt dessa missförhållanden? Kan det bero på att cheferna har det så jävla bra med sina höga löner och andra förmåner att de i grund och botten ger fullkomligt fan i hur sk vanliga människor har det? Det är trist men många fler än jag har allvarligt börjat fundera på emigration.

Den tråkiga författaren och kungavännen Herman Lindqvist förfasar sig redan över en ännu inte påbörjad inspelning av en serie om kungafamiljen. Den ska framförallt handla om den unge Knugens uppväxt. Med andra ord: Det blir mycket sprit och knulla. Det blir säkert samma typ av underhållning, som man dagligen kan få av nätblaskan Stoppa Pressarna.

Den utmärkta serien Hem till Byn tar upp myndigheternas undfallenhet mot kriminella. Inget nytt under solen där alltså.

Jag fick nys om att en nyinspelning av Bordellmammans visor är på gång. Varken Johnny Bode eller Lena Junoff ska få vara med den här gången. Som kvinnlig röst har man istället värvat den något yngre Lena Hallengren. Om hon kan sjunga vet jag inte, men ta bra betalt för sina tjänster är hon ju duktig på.

Jag hörde att Djurgården IF har beställt nya tröjor. Blåränderna ska bort . I fortsättningen blir det rött, svart och vitt som gäller. Det blev för mig idag bekant att både den förre borgmästaren Ilmar Pitt och hans kompanjon Kuken Rommel har ansökt om medlemskap i fotbollsföreningen.

Verkligheten överträffar som vanligt dikten!

Lämna en kommentar