Stir it up!

Så då ännu en bortgång från way back when. Johnny Nash har somnat in för gott. Jag träffade honom och Bob Marley i den beryktade Nockebyvillan tidigt 70-tal. De var i Sverige för att göra musik till en film med bla Christina Schollin, i vilken dessutom Nash hade begåvats med en roll.”Vill så gärna tro” Det blev dessvärre en flopp. Jag tror den fick max 4 visningar i Stockholm , men det var faktiskt första gången jag kom i kontakt med reggae. Villan i Nockeby? Äh ,den var en mötesplats för musiker och mök. Ett känt rendezvous som  inte sällan ledde till musikernas andra stora mötesplats: Hudkliniken på S:t Göran. Stir it up!

På tal om det så ska här omtalas att Ilmar ofta ringer och klagar på bristen av rejäla sexskildringar på min blogg. Som den förre borgmästaren påpekar finns det ju gott om sådana i mina böcker. Absolut! Läs Svart Stad! ( e-bok Bookbeat)

Det klagas på att tennis inte längre är en gentlemannasport! Tror fan det! Den klassiska vita sporten har ju invaderats av kreti och pleti från världens alla hörn, vilket för vissa har fått jordgubbarna och vispgrädden i Wimbledon att surna betydligt. Själv säger jag bara: Hurra för Björn Borg! Du öppnade upp för att vem som helst, tom från Södertälje skulle kunna bli världsmästare i denna överklassport. Du är min hjälte och jag har för länge sedan förlåtit de fyra lakan du faktiskt är skyldig mig. Stir it up!

Slutligen: Ett grattis till Stefan Löfvén . Du har lyckats spräcka oppositionen ‘ännu en gång. Du är en maktmyglare av rang. Passa på att fira nu och varför inte med partyprinsessan Ebba Busch? Tiden är knapp för i nästa val faller du och vem fan vill dansa med dig då?

Stir it up, mina vänner, Stir it up!

Lämna en kommentar