Stasi har återuppstått i Malmö!

Vi noterar litet nedstämt att byråkratin slår vissa rekord dessa EM-dagar. Krogarna med serveringstillstånd och fotbolls TV tvingas stänga en kvart innan full tid. Hur ska det gå till? Ja, men folk kan ju se på matcherna hemma säger Folkhälsomyndigheten. På krogen blåser motvinden isande kall,  för svensken ska helst sitta hemma och supa för sig själv. Jag måste ändå säga: Hur jävla enkelt hade det inte varit att bara förlänga sprittillståndet och öppethållande med en kvart, ynka 15 minuter…! Och så på med munskydden!

Trots pandemi, högsommarvärme och Ilmar Reepalu vill Vänsterpartiet tvinga fram ett nyval ett år innan det ordinarie ska hållas. I sak har du rätt Nooshi. Vi blir inte lyckligare med marknadshyror. Det ska vi inte ha! Alla har rätt att ha råd till sitt boende.  Men snälla Nooshi , vänta tills valrörelsen och sätt in attacken då! Ett samarbete med Sverigedemokraterna, som ju måste till, sänker din trovärdighet till noll och ingenting.. En misstroendeförklaring orkestrerad med Åkesson innan midsommarafton får mig att må illa. Jag sätter min sill och nubbe i halsen!

Ni som trodde att Stasi dog med murens fall 1989 i Berlin hade fel! Gestapos arvtagare lever i allra högsta grad här i Malmö! Ny adress är Blue Desert Music, Östra Förstadsgatan. Men… Inte kan väl Björn hålla på med tortyr och misshandel av politiskt oliktänkande? Han är väl ändå inte fascist! Nej, det är han naturligtvis inte, men hans adress är kapad av någon suspekt person. Enligt mina undersökningar är det någon I. Reepalu, vem fan det nu kan vara.

Skål och välkomna till Slaggers!

Lämna en kommentar