Societetskärringarna kan köpa sina vinterkappor på Ullared!

Den svenska coronataktiken , dvs rekommendationer istället för förbud, gäller uppenbarligen inte för ministrar och höga befattningshavare. Det beteende vi har sett från herrar Löfvén, Johansson och nu framförallt Dan Eliasson (chef på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) undergräver vår moral. Hur fan kan han åka på semester till Kanarieöarna under den svåraste kris Sverige har haft i modern tid?  Jag förväntar mig att han får sparken utan avgångsvederlag på måndag. Fast det klarar väl inte vår svaga regering av?

Danskarna vill flytta sina minkfarmar till det mer tillåtande grannlandet på andra sidan Öresundsbron. Jag säger bara: Låt inte detta ske! Minkfarmande är djurplågeri! Societetkärringarna kan köpa sina vinterkappor på Ullared!

Malmö har för närvarande c:a 19.000 registrerade hundar. Det var väl därför jag igår kunde iaktta en på denna blogg ofta omnämnd före detta borgmästare smygandes längs Östra Förstadsgatans fasader iklädd tyrolerhatt inkluderande rakborste och med ett salongsgevär löst hängande över axeln. Han vill förstås inte ha mer konkurrens till sin valputhyrning.

Malmö kommun har ännu en gång reagerat på det alltför frekventa välfärdsfusket. Man har börjat göra besök hos privata dagbarnsvårdare. Det har konstaterats skitig miljö och framförallt dålig lukt .Ja ja, blöjor kostar ju pengar så varför byta för ofta? Dessutom har man räknat till 5 barn på plats . Inte de 27 som har inrapporterats för utbetald ersättning. Är det någon som förvånas?

Ilmar Reepalu ringde nyss och var alldeles skitförbannad. “Du får sluta att klanka på socialdemokraterna! Jag vill inte ha en högerregering!” Varför då?” frågar jag och då kommer Reepalus rekyl som en trumpetstöt . ” Dom vill förbjuda runkandet!”

Tjo flöjt och trevlig fortsättning önskar Janne Braveheart

 

Lämna en kommentar