Smarta Ilmar har talat! Vov, vov!!!

Dåliga poliser, dåliga läkare och dåliga lärare. Finns de? I så fall, vilka är värst? Omröstning startas denna dag! Välkommen in med Era röster.

Härnedan kommer mina åsikter:

Dåliga poliser har vi tyvärr alldeles för många. De kan indelas i två kategorier. Den första gruppen är de lata, som skiter i allt som verkar besvärligt, dvs i stort sett allt.  Den andra gruppen skitstövlar i uniform är de som uteslutande agerar efter sina preferenser. De som tex hatar invandrare vet ju av erfarenhet att alla svarthåriga är potentiella kriminella och smygbögarna vet ju att homofiler kan man inte lita på. Kanske inte konstigt att så få brott klaras upp. Jag säger bara: Var tog du vägen Farbror Björk? Begravdes du  med Astrid Lindgren?

Dåliga läkare kan vi alla råka ut för. Fy fan för den lede! Så om du måste opereras är mitt råd att du kollar upp din kirurg innan han får börja skära i dig. Röker han brass? Luktar han sprit? Det är också viktigt att du är nogrann i ditt val av primärvård i Malmö. Undvik vårdcentraler där Ilmar Reepalu blåser trumpet i väntrummet!

Allra värst är de dåliga lärarna. De ser ju till att skapa ett samhälle som det i framtiden blir omöjligt att vistas i. Små busfrön färdigmodelleras under idiotlärarnas vägledning till fullblodsligister innan de fyller 15! Fy fan!

Igår gick jag in till Ilmars butik i centrala Malmö för att köpa litet svartsprit, men kom knappt in genom dörren, som var helt blockerad av skällande hundvalpar och jamande, kissande katter.

“Vad i helskotta Reepalu är det här? Har du öppnat djurbutik?” “Jajamensan Braveheart! Här kan du köpa din Coronavalp eller sommarkatt!” “Vad säger du?” “Jo här kan folk lämna sina husdjur när dom tröttnat på dom. Sen säljer jag dom vidare till nya så kallade djurvänner som kan lämna tillbaka dom när det är slutgullat för säsongen. Då tar jag betalt en gång till! Smarta Ilmar har talat!”

Vov vov!

Lämna en kommentar