Slagsmål på Östra Förstadsgatan.

Jag inleder med två politiska sengångare. Först vill jag hänga ut Annie Lööf , som i sin strävan att framstå som superliberal vilar på hanen när det gäller snuskgubben Fredrick Federleys förbindelser med bekanta pedofiler. Här pratar vi om den Fredrick som uppenbarligen kände till att hans sambo hade dömts för 22 barnvåldtäkter! Vad visste Annie? Förmodligen alldeles för mycket eftersom det mesta som händer inom Centerpartiet förr eller senare når hennes  alltid kontrollerande personlighet. Dagens Fy Fan delas ut helt utan högaktning.

Den andra sengångaren går till Stefan Löfvén , som vanligt sist ut med åtgärder för att bromsa den förfärliga smittan som sprider sig likt en sällan skådad farsot i vårt land. Det är tufft att ta till nedstängningar, som påverkar oss medborgare (röstare?) , men pga Löfvéns senfärdighet har vi alldeles för höga dödstal i Sverige. Covid är inget att leka med. Jag är en av alla de som kanske helt i onödan har fått känna på denna sjukdom. Jo, jag vet att vårdpersonalen på våra sjukhus gör ett fantastiskt jobb, men ni måste förstå att ligger man där så mår man inte bra.

MKB har äntligen börjat ta tag i handeln med svarta andrahandskontrakt inom bostadsföretaget. Detta har väl varit relativt välkänt i lägenhetsbristens Malmö men visste ni att de obskyra hyresavtalen förmedlas av några högre tjänstemän inom företaget? Ja se pengar…

Jo, jag har hört om slagsmålet mellan de båda tiggarna Ilmar Reepalu och Kuken Rommel på Östra Förstadsgatan. Konfliktorsaken var tydligen att de båda upplevde varandra som inkräktare på respektive bettlarrevir. Bråket avslutades då Ilmar fick in sin tiggarmugg rätt i käften på Kuken. Undrar om kompanjonskapet kan fortsätta efter detta?

Ha en trevlig kväll!

Lämna en kommentar