Skydd behövs ju inte om alla bara idkar avhållsamhet!

Ilmar Reepalu har uppenbarligen fått mycket kritik för sin kommentar om socialminister Lena Hallengrens utseende. Han kallade ju henne för en tjock kossa. Nu försvarar han sig: “Det var inte ministern jag syftade på. Det var Lena Junoff!” “Men hon är väl inte socialminister!” “Nej, men hon är också en tjock kossa!”

Läste i kvällstidningarna om idioten som fick ett helt SAS plan, destinerat till Kanarieöarna, att mer eller mindre avvika från rutten för att nödlanda i Amsterdam. Man behövde nämligen dumpa en besvärlig passagerare. Vilken mardröm för såväl personal som medpassagerare. Nåväl skitfulla idioter i kabinen har vi väl alla fått uppleva, men att få sitt resmål omdirigerat…? Flygbolagen måste uppenbarligen sluta att ta med salongsberusade personer, eftersom de tyvärr väldigt snabbt tenderar att bli skitfulla på av flygvärdinnorna överserverad sprit. Ett bra alternativ kan vara,  att efter betald nota bara sänka fyllona genom en lucka i golvet. Rätt ner i Nordsjön! “Nu ska du få dig en kallsup ditt jävla fyllo! Alldeles gratis!”

Ett exempel på hur fel regeringens miljardstöd till kulturen kan utfalla är Krall entertainment, som fick 10 miljoner att leka med. Det skulle täcka förlusten vid en avlyst GES föreställning. Ja, som Lundell sa: Ett inställt gig är också ett gig. Hur användes då pengarna? Tja, den tilltänkta publiken, som hade förköpt biljetter fick förstås inte en spänn tillbaka. Däremot betalades gaget ut till de tre miljonärerna  i GES. Det som blev över gick till inköpet av en ö till herr Krall själv. Detta minst sagt märkliga användandet av statligt kulturstöd får dagens FY FAN!

Slutligen: Ilmar Reepalu ringer för att berätta att han aldrig i hela sitt liv har använt kondom. För som han säger: SKYDD BEHÖVS JU INTE OM ALLA BARA IDKAR AVHÅLLSAMHET!

Lämna en kommentar