Skulle vi må bättre om vi ständigt var berusade?

Elisabeth Massi Fritz, kändisadvokat och manshatare tar sig an alla fall av påstådda sexövergrepp mot kvinnor. Oftast är hon helt fel ute och förlorar i rätten, men hon har ändå lyckats förstöra livet för många oskyldiga män, vilket hon naturligtvis skiter i bara hon får synas i media och får riktigt bra betalt.

Chris O´Neill är fortfarande gift med prinsessan Madeleine. Han lever som de begagnade bilhandlarna på Sveavägen gjorde på 60-talet. Tar sig gärna och tämligen frekvent en Old Fashioned på någon av Stockholms dyraste restauranger. Betalar gör de svenska skattebetalarna genom sitt ombud nyss nämnda prinsessan Madeleine. Har han ingen egen inkomst? Nej, hans affärer är allt igenom ruttna. Avskaffa monarkin!

Hem till byn repriseras för närvarande av TV . Det är fortfarande en riktigt bra dramaserie som framförallt visar oss att det fan ta mig inte var bättre förr. Jag tror knappast att Åkesson skulle kunna använda bilder från detta epos till sin valpropaganda.

En fråga som ständigt rådbråkar min hjärna dessa dagar: Skulle vi må bättre om vi ständigt var berusade? Har den förre borgmästaren Ilmar von Pitt just nu på telefonen: “Just det Braveheart. Inget roligt händer när man är nykter!” Som tonåring var jag nog benägen att instämma i detta, men senare har livet lärt mig att det finns alternativa berusningsmedel som är fan så mycket roligare.

Jag noterar att en misstänkt för mordet på Karolin Hakim, 14 Augusti 2019, äntligen har anhållits. Jag säger inte att polisarbete är lätt,bara att Malmösnutarna stundtals har svårt att få något väsentligt uträttat, som att till exempel lagföra gängkriminella.

Slutligen: Kohortvård (ett av dagens alla nya honnörsord !) behövs om alla ska hinna vaccineras till midsommar. Eller kanske en annan regering?

God middag!

Lämna en kommentar