Skit ner dig Nenne!

Vet du vad en arborist sysslar med? Jo, hen är en trädvårdare och just en sådan står för dagens gladaste nyhet , som kommer från Arkansas, USA. Den handlar om katten Sparkles, som hade klättrat upp i ett 20 meter högt träd och som det så ofta händer sig ville han inte komma ner. Ja, jag vet inte hur många katter jag har plockat och lockat ner från träd i mitt liv. Men den här gången verkade det vara kört. Man försökte gång på gång klättra upp efter honom, men Sparkles bara fortsatte högre upp. Mjau!  Kranbilar kunde inte användas, eftersom marken runt trädet ansågs alltför mjuk. Man försökte då locka med kattmat från Whiskas ( usch!) upplagt i skålar nedanför trädet,men inte ens detta gav någon reaktion. Då när man insåg att det höll på att gå åt helvete, kommer som av en händelse en arborist  förbi. Han börjar genast att prata med trädet och simsalabim kommer katten Sparkles nedklättrande på en gång. Mjau!

Brasilien har kommit att bli ett hot mot hela världen genom sitt sällsynt nonchalanta sätt att bemöta pandemins smittspridning. Epidemin har fullkomligt exploderat i det stora landet. Detta Brasilien, som jag lärde mig älska på 60-talet har orkestrerats till helvetets förrum under fakedirigenten, president Jair Bolsonaro, sannerligen inte en arborist (fråga träden i Amazonas!) utan snarare en skövlande fascist.

Dagens sorgligaste nyhet kommer från Varberg där en ledamot från SD en herr Nenne Dosia helt öppet ventilerar sin rasism, genom att jämföra en av bygdens svarta fotbollspelare med något han precis har släppt på WC. Ja, mina vänner vi vet var vi har att vänta om SD kommer till makten . Skit ner dig Nenne!

Lämna en kommentar