Rysk roulette på rättpsyk och balkongmord a la mode.

Tell me baby what´s my name

Tell me honey , can ya guess my name

Tell me baby what´s my name

I tell you one time, you´re to blame

Barn och ungdomars psykiska hälsa påverkas oerhört negativt av distansundervisningen , så varför i helvete vaccinerar vi inte lärarna med förtur?

Rysk roulette är en populär sport bland personalen på rättpsyk i Sverige. Man vet aldrig vad som händer när man tar ut farliga kriminella på promenader . Ibland går det bra, ibland rymmer dom. Då och då knivdödar dom någon stackare som råkar komma ivägen för deras frihetslängtan. Det är bara att inse att vissa individer inte går att anpassa till ett normalt liv i vårt öppna samhälle. Tyvärr!

Det värsta med SD politikerna är att de är så förbannat obildade och stundtals rent imbecilla. Gud bevare oss om dessa idioter kommer nära en svensk regering, så jag förstår till fullo din motvilja Annie. Däremot bör du tänka om vad gäller Vänsterpartiet. Det är idag ett demokratiskt parti och har så varit alltsedan C H Hermanssons dagar. Ett parti som du absolut kan samarbeta med.

Balkongmorden ( Ja, det är flera!) upprör mig. Kvinnor ska inte behöva leva i hederskontext i Sverige. Barnaröverskan från Landskrona fick ändå tack och lov  3 års fängelse för  tilltaget att ta med sitt  treåriga barn till IS i Syrien utan faderns tillstånd. Någon jävla ordning finns det ändå i Sverige.

Jag jagar just nu min flyende ungdom ( mitt flyende liv?) genom att bygga upp en skivsamling med framförallt LP-skivor från 50- och 60-talet. Allt är sannerligen inte bra, men Cliff Richard, Shadows, Adam Faith och Billy Fury återskapar mina bästa minnesbilder.

Pleased to meet you

Hope you guess my name

what´s puzzling you

is the nature of my game

Lämna en kommentar