Röd och gul, vit och svart, gör detsamma har han sagt. Jesus, Jesus, Jesus!

Här kommer litet information från skolvärlden: Anmälningarna mot högstadielärare har stadigt ökat de senaste tio åren. I stort sett samtliga fall rör det sig om vad jag ser som struntsaker.Det kan tex vara: Höjt rösten mot hotfull elev, kört ut bråkig elev från klassrumsundervisningen, tittat argt på muckande skolgosse. Med andra ord: Hur fasen ska en lärare bete sig när hen ska korrigera en bråkig Jack the Ripper, om hen ständigt hotas med avstängning, eventuell uppsägning för vad som helst? Nej , det håller inte och här ligger förstås den främsta orsaken till att att dagens lärarkår utgöres av så många blodfattiga, genomtorra idioter, som får blommorna att vissna så fort de kommer in i klassrummet. Därför att här ska läroplanen följas och då har vi inte tid med att dra på munnen!  Inte undra på att skolan idag uppfattas som genuint tråkig av de flesta.  Jag vet för jag lagar varje morgon frukost till min fjortonåriga dotter innan hon motvilligt lunkar iväg med datorn på ryggen. Underhållningen får jag stå för när hon kommer hem.

Nog om detta för här kommer ett tips till alla som vill gå ner i vikt. Ät mindre!

Tegnell underdriver varje dag smittan med sina restriktioner, som allt fler ger fullständigt fan i och utan ordentliga påföljder för dessa överloppsgärningar sprider sig smittan i hög fart över vallarna. De goda förmaningarna hade kanske fungerat på 50-talet, men samhället har förändrats sedan dess. Who cares är vad som gäller idag. Istället för C´mon everybody som Eddie Cochran upprepade gånger sa innan han förolyckades i en tragisk bilolycka 18 april 1960.

Idioten Reepalu ringde igår kväll. Han ville försvara sin bajsande kompis Nenne Dosic i Varberg. ” Till och med du Braveheart måste väl för fan förstå att alla människor inte kan älska negrer!” Nej det förstår jag inte alls. Jag håller helt med Jesus: “Röd och vit, gul och svart , gör detsamma har han sagt!”

Lämna en kommentar