Rock´n roll och italiensk matlagning.

Jag vaknade inatt utan att kunna somna om. Sånt händer tack och lov rätt sällan. Men jag gick upp och slog på tv:n och hamnade mitt i den  första presidentvalsdebatten. Eller var det bara ett bartjafs från någon taskig tv4 serie? Nej där satt Mr Trump med sin stora uppkammade pannlugg och gormade på en Alzheimergubbe som inte fick så mycket sagt pga  de ständiga utbrotten från tupémannen. Med andra ord en riktig fars som verkligen inte bådar gott för Vita husets framtid.

I Södertälje skryter man med att alla myndigheter numera samarbetar för att jaga bidragsfuskare. Inte en dag för tidigt. Rensa ut skiten! Den vackra mälarstaden med kanal och allt ligger nära mitt hjärta efter mina tre år som lärare i Ronnaskolan. Redan på den tiden tyckte många föräldrar att det var skolan som skulle hålla reda på deras barn. Det förmörkade och försvårade jobbet en hel del och var säkert den främsta anledningen till att jag tackade nej till den erbjudna utbildningen på lärarhögskolan samtidigt som jag skulle få jobba kvar med full lön. Det blev rock´n roll istället. Ett ganska bra val.

Jag blev med åren också en höjdare på italiensk matlagning vilket ledde till business i cateringbranschen. Braveheart catering rullar faktiskt fortfarande i Malmö och sköts just nu av en supertrevlig grek-albansk familj. Maten är idag således mer moussaka än antipasto. Om intresse för god mat till stora och små sällskap finns, så ringer ni bara 0702/301731.

Idioten som sitter utanför Blue Desert Music är fortfarande kvar och blåser upp sina ballonger. Han måste ha fått dom av socialdemokratiska ungdomsförbundet här i Malmö för loggan sitter på i framkant rätt så synlig. ” Kom och köp flygande politiska drömmar!” Jag har förstått att den snälle Björn har erbjudit Ilmar att få låna en cykelpump men Reepalu bara fräser: “Kan själv! Kan själv!”

Ha det bra ! Vi hörs snart igen.

Lämna en kommentar