Rockgala med Ilmar och galenkärringarna!

Att Morgan Johansson kastar sten i glashus har vi ju uppmärksammat tidigare, men hans uppdykande på stormarknad i Lund tillsammans med ett gäng livvakter är ändå oerhört arrogant. Han bryter mot alla rekommendationer som Löfvén och Tegnell har strött omkring sig den senaste månaden. De flesta verkar ju tyvärr inte bry sig och inte blir det bättre av att landets justitieminister också verkar skita i alltihopa eller är han bara stockdum? Vilket det nu är så är hans uppträdande en grov förolämpning, först och främst mot sjukvårdspersonalen, som varje dag sliter med att rädda liv, men också mot oss andra som sitter isolerade under julhögtiden i tro om att det kan minska smittspridningen.  Jag vill inte se ett extraval under den här förfärliga pandemin, men vissa ministrar borde bytas ut med omedelbar verkan.

För övrigt är jag jättetrött på alla bortförklaringar från regeringshåll. Det är sant att de borgerliga regeringarna misskötte äldreboendena och det stämmer att regionerna oavsett politisk färg alltför lättvindigt släpper ifrån sig sitt ansvar, men allra värst är det att vi har en regering som bara skyller ifrån sig, Det är ju ändå Löfvén med tillhörande svans av miljöpartister som har ansvaret just nu och idag. Glöm aldrig bort det!

De kloka(?) kriminalpoliserna i Lund tycks äntligen ha kommit fram till att ett hämndmotiv ligger bakom årets alla anlagda skolbränder i kommunen. Skolleda har väl alltid funnits , men denna seriepyromani har vi väl ändå aldrig upplevt tidigare. Detta är förstås en följd av att samhället hela tiden förändras. Just nu väldigt sällan till det bättre.

Såg att Ilmar Reepalu och Kuken Rommel var ute på stan och affischerade i morse. Jag läser: Stor rockgala med Ilmar och galenkärringarna, including Lena Junoff och Lena Hallengren. Biljetter kan köpas på Blue Desert Music. Kostar bara 500 spänn.

“Är inte det lite dyrt?”frågar jag litet försiktigt. Nu blir den forne borgmästaren skitförbannad. “Dyrt! I helvete heller. Jag lirar ju trumpet och tjejerna visar pattarna!”

Okay, jag tar med mig hunden och kommer.

Vov, vov!

Lämna en kommentar