Ralf Edström har blivit biten i foten av sin katt!

Let me please introduce myself

I`m a man of wealth and taste

and I laid traps for troubadours

who got killed before they reached Bombay

Moderaterna och Kristdemokraterna har i sin naivitet aldrig förstått Sverigedemokraternas innersta väsen . Här ska ni få den korta versionen: Fascister accepterar aldrig i det långa loppet att dela på makten. Åkesson är för all del inte ens en blek Hitler , men det finns figurer bakom honom beredda att ta över när Dagen kommer. Bevare oss stackare som fortfarande tror på demokrati.

Jag har sett att den förre borgmästaren Ilmar von Pitt har börjat jobba som P-Nisse. Med gummiklubba i handen röjer han loss bland felparkerarna på Östra Förstadsgatan. Varför Ilmar, varför?

Det är fyrtio år sedan man kunde se pundaren Kenta Gustafsson krama om alkoholisten Bengt Bedrup i direktsänd Mellofinal. Var det ändå inte roligare förr?

Nåddes av nyheten att den forne fotbollshjälten Ralf Edström har blivit biten i foten av sin katt. Intressant.

Har uppmärksammat Frida Karlsson. Undrar vad den vinnarskallen hade kunnat uppnå i en mer publik sport än längdskidåkning.

Slutligen är det bara att erkänna: Jag har som så många andra totaltorskat på serien Tunna Blå Linjen. Tycker fortfarande att den är litet tunn i detaljerna (taskiga statister, mindre bra miljöskildringar mm), men vilket manus!

Pleased to meet you

Hope you guess my name

what´s puzzling you

it´s the nature of my game

Lämna en kommentar