Prinsessan Madeleine är en tjusig brutta!

Har rutinbesökt min vårdcentral idag. Den heter Tulpanen och är en alldeles utmärkt inrättning. Kanontrevlig personal och duktiga läkare, som stundtals visar upp ett äkta intresse för sina patienter, annars en bristvara i Malmö. Just idag fick jag reda på att alla mina värden är riktigt acceptabla. Sånt vill man höra! Det blåser liv i min kropp, som de senaste åren har härjats av både hjärtinfarkt och covid 19. Hoppas att den här jävla pandemin blåser bort snart, för det är så mycket jag känner för att göra !

Alla politiska partier har sina nischer utom möjligen liberalerna som inte riktigt verkar veta vad de gör. Ena dagen är man ett stödparti till socialdemokraterna , den andra vill man driva högerpolitik ihop med SD. Man är med andra ord ett första klassens opportunistparti, som dock inte riktigt har kläm på vilket håll vinden kommer ifrån. Upp med fingret Sabuni!

Centerpartiet verkar ha fått en alldeles egen specialitet: Män med perveterade sexuella preferenser. Jag kan tänka mig att herrar som Gunnar Hedlund och Torbjörn Fälldin rullar runt i sina gravar just nu. Torbjörn med pipan i mun. Men å andra sidan: Riktiga bönder ser man idag endast i ett taskigt datingprogram på TV 4.

Miljöpartiet säger sig tycka illa om perversa barnvåldtäktsmän. Å andra sidan har partiet gett plats för flera hårdföra islamister. Vilken soppa! Vem i hela världen kan man lita på?

Björn Eriksson är en dumskalle, som ändå säger sig vurma för ungdomsidrotten. Han tycker att vi ska öppna alla idrottsanläggningar på vid gavel igen. Han säger att annars kommer kidsen att sluta röra på sig och istället bara sitta helt försoffade  framför sina skärmar. Smittspridningen? Äh säger Björn, vi kan röra på oss utomhus! Jag håller med. Det är dags att lyfta bort taken på simhallarna! Det borde vi ha gjort för länge sen!

Får just nu ett samtal från Ilmar Reepalu. “Du ska inte hålla på och klanka på prinsessan Madeleine! Hon är en tjusig brutta!”

Ja just det.

 

Lämna en kommentar