Pleased to meet you. Hope you guess my name!

Please allow me to introduce myself

I´m a man of wealth and taste

I´ve been around for a long, long year

Stole many a man´s soul to waste

I en drama-dokumentär är det naturligtvis dramadelen som är viktigast. Just detta gör den aktuella Atlantic Crossing till en mycket sevärd serie. Precis som det välskrivna manus vilket gjorde Herman Wouks andra världkrigsepos så intressant. Jag tror att miljoner människor håller med mig.  Vad petimetern Harrysson tycker är på det hela taget helt ointressant i vilket sammanhang som helst, liksom vad överklasskärringen på Expressen uttrycker i sin kolumn. Dessa båda stofiler kan ändå trösta sig med att coviden uppenbarligen inte biter på neandertalarna så vi får nog dras med dom ett bra tag till. Heil V Gurra!

Tandläkarna har länge varit den grupp i Sverige, som har bidragsfuskat allra mest. Insända rapporter på behandlingar som aldrig har utförts är mycket vanligen förekommande bland all skit som förekommer på Försäkringskassan. Fast då måste tas med i beräkningen att många redovisningar är insända av fejkande tandläkare som varken besitter kunnande eller patientstolar. De har vanligtvis sin praktik i någon postbox. Detta fusk har i brist på kontroller förekommit mycket länge. Det är nog bara i Sverige som myndigheterna negligerar en annons som den som stod att läsa i gårdagens Sydsvenska: “Cykelreparationer och tandläkarjobb utföres mitt i City. Välkomna till von Pitts och Rommels cykel- och tandläkarverkstad i centrala Malmö!”

Dagligen görs beslag i Ystads hamn av stora packlårar , fullpackade med hundvalpar som dunkar sina huvuden i boxens väggar för att få komma ut. Dessa djurplågande smugglare kommer nästan alltid från öst. Är det möjligen lägervakternas ättlingar?

Slutligen kan jag bara konstatera att folk i allmänhet skiter i folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tredje vågen kommer att slakta många.

Pleased to meet you

Hope you guess my name

But what´s puzzling you

it´s the nature of my game

Lämna en kommentar