Piller? I helvete heller. Det går lika bra med min gummiklubba!

Jag blir lätt störd av att se  Fredrick Federley blåljuga i en TV-intervju. Han låtsas att han inte kände till sin älskares minst sagt promiskuösa bakgrund. Det blev till ett väldigt tråkigt inslag i en annars alldeles utmärkt talkshow. Välkommen tillbaka Carina , men låt oss slippa fler pedofiler.

Jag upprörs också av helgens demonstrationer mot coronarestriktionerna. Några hundra vilsekomna idioter luftar sina konspirationsteorier i våra tre största städer. En märklig röra av högeranstrukna misantroper står på Gustav Adolfs torg i Malmö och förnekar pandemins själva existens. Detta är naturligtvis ett hån mot sjukvårdspersonal, som varje dag kämpar hårt på våra sjukhus för att rädda liv.  Faktiskt är det också en förolämpning mot alla oss nedsmittade, som inte blir av med eländet.

När det gäller våldtäktsmål har uppenbarligen skampålen tagit över tings- och hovrätternas roll. Eftersom de rättsliga förhandlingarna regelmässigt sker bakom lykta dörrar kan nu sociala medier helt och hållet ta över spridandet av snaskerier till det snusksugna svenska folket. Det är väl för övrigt bara en tidsfråga innan vi får se åtalade våldtäktsmän gråta ut i live TV. Hurra!

Det ska uppenbarligen bli lagligt att utföra dödshjälp mot betalning. En som ligger i startgroparna är förstås den förre borgmästaren Ilmar von Pitt. Jag måste slå honom en signal. “Hej Ilmar. En fråga bara: Du ska väl ha ihjäl dom med tabletter antar jag. ” Det blir tyst i telefonen en liten stund sedan kommer ett förnöjsamt skratt följt av en typisk Ilmar väsning. ” Piller? I helvete heller. Då måste man ju betala en legitimerad pillertrillare och stå i kö på apoteket. Nej för fan, jag slår dom bara i huvudet med min gummiklubba. Det går lika bra!”

 

Lämna en kommentar