Pedofilgökaren Federley ger sig in i politiken igen!

Jag har varit borta från min blogg ett tag nu. Min långtidscovid har tagit all kraft jag kan uppbringa till viktigare saker än att skriva strunt. Jag vill ändå passa på att tacka för all uppmuntran från mina följare, så idag blir det extra mycket snusk och en hel del Reepalu också. Håll till godo!

Liberalerna har länge varit ett tudelat parti. En högerliberal del och en mer vänsterinriktad. Nu har deras partiledare Sabuni lyckats med reptricket. Först sänkte hon de högerliberala stödröstarna när hon gick in i januariavtalet och nu förintar hon vänsterdelen med ett löfte om framtida budgetsamarbete med SD och Åkesson. Så sim, sala, bim finns det forna, stolta folkpartiet inte mer. Bra jobbat Sabuni! Fast min godhjärtade, men politiskt korkade pappa rullar nog runt i graven.

Annars är veckans stora nyhet att pedofilgökaren Federley ger sig in i politiken igen. Visserligen bara ett lokalt kyrkoval, men detta kastar ändå vatten på de illvilliga tungorna som alltid har hävdat att Jesus var en bög.

En annan muntergök som gråter ut i TV är storknullaren Soran Ismail. “Jag har aldrig våldtagit någon . Det var bara min starka lust som ständigt gjorde sig påmind!” Jag säger bara: Skär kuken av honom och det gärna på bästa sändningstid.

Så ett gott råd till alla er som vill gå ner i vikt: Ät mindre!

Slutligen måste jag ringa Björn på Blue Desert Music. “Hej Björn , har du sett att Ilmar står och ramlar utanför din butik . Vad håller han på med?” Björn suckar tungt: “Ja, men du vet väl att han inte är riktigt klok!” “Ja, men…?” Björn suckar igen. “Jag frågade honom  faktiskt och vet du vad den idioten sa?” “Nej?” “Jo han håller på och repar en pjäs som ska sättas upp på Rosengård. Den heter Kulturell swimning.”

Lämna en kommentar