P.S. Extraval är demokrati!

Just nu genomgår vi ännu en regeringskris i Sverige. Egentligen inget konstigt med det. I länder som Grekland och Italien är detta rena vardagsmaten. I Israel har man det senaste året haft flera extraval, men i Sverige…? Nej vår erfarenhet av politisk teater är om inte helt försumbar åtminstone tämligen ringa. Är det kanske därför flera av våra ledande politiker yttrar sig så vårdslöst om sina konkurrerande partiföreträdare? Den enda partiledaren jag kan ge godkänt för sitt uppträdande i offentligheten är Nooshi Dadgostar. Hon förefaller äkta och genuint hederlig. Detsamma kan jag tyvärr inte säga om Annie Lööf. Hennes arrogans är direkt motbjudande. Vad såg jag hos henne? Eller var jag så jävla full när hon höll sitt vackra tal i Almedalen? Och Sabuni? Hennes pladder är skäl nog för ett extraval. Då blir vi kanske av med henne och de andra liberaltanterna av båda könen en gång för alla. ( Förlåt pappa!) Stefan Löfvén är en politisk trixare av rang, så om han får sparken i Sverige kan han säkert slå sig in på den betydligt hetare sydeuropeiska marknaden. Fast kan han verkligen uttrycka sig så där litet småtaffligt på italienska? Spela roll! I Rom skriker alla alltid i mun på varandra!

Hur skulle det kännas att arbeta i 45 graders värme? Förhoppningsvis får vi aldrig reda på det, men uppvärmningen är dessvärre inget skämt utan ett ytterst allvarligt problem, som vi omedelbart måste ta tag i, vilket många av våra smilfinkande , skäggiga politiker uppenbarligen helst sopar under mattan.

Börjar det bli trångt i Sverige? Är det möjligen därför vi vill sänka gränsen för obligatorisk utvisning, från dömda till ett års fängelse ner till sex månader? Jag tycker det är ett bra förslag. Känner verkligen ingen empati med gängkriminella eller för den delen de allt fler välfärdsbrottslingar som befolkar våra vårdcentraler och socialförvaltningar. Kasta ut skiten! Dom förstör tillvaron för så många. Allt ifrån gamla tanter, som inte vågar gå ut på gatorna kvällstid till alla de skötsamma invandrarna som får sitt renommé ifrågasatt. Men säger vän av ordning:  Det går inte att skicka ut dom som inte vill vaccinera sig mot Coviden. Det gör det visst! Låt två starka syrror hålla var sin arm, så kan den lilla, rättrådiga doktorn sätta upp sprutan i röven på dom vare sig dom vill eller inte.

God afton!

P.S. Extraval är demokrati!

P.S. 2 Jag säger bara Carl Perkins. Vilken rockare!

 

Lämna en kommentar