Oh baby, baby it´s a wild world

Oh baby, baby it´s a wild world

it´s hard to get by just upon a smile

oh baby , baby it´s a wild world

I´ll always remember you like a child girl

Litet nyheter från konungariket Sverige:

TV 4 planerar en skandalserie om kungen. Ingen dum idé för där måste det finnas hinkvis med crap att ösa. Kan nog bli höga tittarsiffror. Månne  denna tv- show möjligen kan  få monarkin i gungning? Förlåt mig Hänt i Veckan, men Sverige skulle klara sig så bra utan det där överklassdravlet. Fröken Sug omnämns ofta och jag som alltid har trott att epitetet syftade på prinsessan Madeleine , får nu erfara att det syftar på en betydligt äldre kärring, som brukar sitta välplacerad när kungliga events äger rum vid dopfunt och kistsättningar.

Mello hade premiär igår och här bjöds det verkligen på mellanmjölk. Inget var särskilt bra och inget var urbota dåligt. Som vanligt gick det bra för dansband och hårdrock. Jag tyckte ändå att Nathalie Brydolf hade massor av talang. Om hon bara byter namn ligger en framtida karriär och väntar.

Idag när så många av våra äldre dör av Covid är det viktigt att påpeka: Närvaron av någon under den sista tiden i livet är viktig för den döendes trygghet och välbefinnande. Varning utfärdas således för Familjeläkarna i Saltsjöbaden som låter sina patienter dö med ångest och smärta. Hur fan har det kunnat bli så här? I Sverige?

Imorgon ska skolorna öppna för sjundeklassarna igen. Hoppas det blir så. Hemundervisning på den här nivån alstrar mest depression. Molly ser fram emot att få träffa sina kompisar igen.

Inte mycket att skriva om den förre borgmästaren Ilmar von Pitt idag. Så vitt jag vet sitter han inburad med sin kompis Kuken Rommel efter en rejäl gångfylla igår natt.

Snö över Malmö! Hoppas den ligger kvar. Man kan väl använda sina gamla tennisracketar som snöskor. Eller hur?

Lämna en kommentar