Nu när dom stänger krogarna så tidigt gäller det ju att bli full fort som fan!”

Jag har förstått att Blondin Bella i likhet med många andra knaprar ångesttabletter day by day. Skulle det hjälpa mig? Tror knappast det. Min oro över det sluttande plan vi befinner oss på just nu är alldeles för äkta och stark. Kommer den ökande aggressionen från världens två största fasciststater mynna ut i ett totalt kärnvapenkrig? Över Ukraina? Taiwan? Kan inte släppa tanken på tjutande sirener och fallande bomber. Kommer mina barn att få njuta av den fantastiska värld som jag har fått uppleva eller är det kört?

Nu tillbaks till fool´s paradise och några mindre problem. Yasins jävla texter glorifierar kriminalitet. Hans tillskyndare hävdar att han bara skildrar världen som han ser det. Rena diskbänksrealismen fast i rännstenen kan man säga.

Hylliebadet har fortfarande stängt . Så dumt! Ingen kan bli smittad i klorvattnet eller i bastun som håller en temperatur på 60 grader. En önskad förändring kommer dock om och när man öppnar. Det ska bli obligatoriskt medlemskap för ungdomar som kommer utan föräldrar. Fotoleg krävs. Orsaken är förstås alla jävla bråk som har varit och kommunens nota för skadegörelse har varit gigantisk. Denna åtgärd kommer antagligen spara mycket tjafs. Vi får väl se eller, för frågan är väl om badet hinner öppna innan nästa pandemi sköljer in över oss. Avsändare denna gång blir förmodligen centrala Afrika, där 400.000 avlider av malaria varje år. Den medicin vi har mot denna vidriga sjukdom biter inte längre eftersom myggan har utvecklat resistens. Någon som är förvånad?

Slutligen kan jag bara konstatera att man allt som oftast ser den förre borgmästaren Ilmar ragla omkring på Östra Förstadsgatan. “Ja men vad fan. Nu när dom jävla idioterna stänger krogarna så tidigt gäller det ju att bli full fort som fan!”Gulp!

 

Lämna en kommentar