Nej, Reepalu ligger inte bakom extremvädret i VästEuropa.

Ikväll satt jag en stund och tittade på videos gjorda av min gode vän, låtskrivaren och sångaren Janne Bäckman (fd Hellzephyrs) . Jag kommer ihåg att han en gång för länge sen sa till mig att du och jag Janne: Vi blir aldrig någonting. När det gäller mig må du ha rätt, men du Janne Bäckman, dina texter kommer att leva långt efter du har lämnat din plats på den här planeten. Du är bokstavligen empatin och medkänslan med de små och udda figurerna i det här allt kyligare samhället. Jag är tacksam och fan ta mig stolt över att ha fått göra din bekantskap.

Så tittade jag på en debatt mellan Annie Lööf och Jimmie Åkesson från 2018 i Expressen TV. Då när jag såg det här mötet första gången visste jag var mina sympatier låg. Idag vet i fasen vem jag tycker mest illa om.

På tal om  politiker måste jag tyvärr också tillstå att jag mår riktigt illa varje gång Morgan Johansson eller Mikael Damberg dyker upp på skärmen för att kommentera gängens våldsbrottslighet. Kära ministrar : Ni har ju ingen som helst trovärdighet kvar. Det är ju inte så att gängligisterna darrande av rädsla kastar sig under bordet när ni uttalar er. Men vi svenskar är ett fogligt folk. Det krävs förmodligen mer än några skjutna barn, för att vi ska resa oss upp ur våra stolar framför TV apparaterna.

Har fått flera mejl där man instämmer: Du är lik Knugen. Är du ändå inte en oäkta Bernadotte? Vet inte men jag ska fråga Silvia.

Tokyo OS drar igång, men någon feststämning lär inte infinna sig. Gissa varför.

Nej, jag har aldrig påstått att Ilmar Reepalu ligger bakom extremvädret i VästEuropa. Jag har heller aldrig sagt att Napoleon Bonaparte var pedofil. Var får ni allt ifrån?

Bolsonaro kan få sin plats i historien som en av de värsta klimatbovarna någonsin. Amazonas har åkt på en framprovocerad lunginflammation som förmodligen aldrig går att bota.

Nej Nooshi Du behöver verkligen inte be det kubanska folket om ursäkt. Castros befrielsekrig mot den dåvarande, helt korrupta Batista regimen var en välgärning. Vad som senare har hänt under kommunistregimen är ett vidrigt förräderi att bara tycka jävligt illa om.

Nu går vi vidare i livet. Hej då!

 

Lämna en kommentar