Nej!!!! JAG HETER EGMAR JOHANSSON!!!!

Some people say I´m a no-count

others say I´m no good

But I´m just a natural born travellin´man

doin´what I think I should

Elbrist utan kärnkraft? Ja, enligt Sabuni, liberalerna, är vi ett U-land utan våra kärnkraftsverk. Vi kommer att frysa häckarna av oss om vi inte bygger ut vår atomkraft.Jag ser det mer som att planetens framtid hänger på en skör tråd om vi inte lär oss att leva med mindre energiförbrukning. På grund av alla koldioxidutsläpp håller polarvirvlarna över Arktis på att kollapsa och det är bla därför som det blir det kallare på vintrarna i Sverige. Utbyggnad av kärnkraft är dock fortfarande ingen bra lösning eftersom vi inte har en aning hur vi ska förvara avfallet. Nej, den enda tänkbara vägen att gå är fortsatt utbyggnad av vind, sol och vatten. Ja, jag vet, men det kanske går att leva utan dammsugare och eltandborstar. Den  smuts som inte syns är ju trots allt den största faran för våra kommande generationer.

I Mammons USA jobbar advokaterna på provision och allt handlar bara om pengar. Man kan således bli stämd för vad som helst, när som helst. Detta har blivit extra tydligt under Trumps fyra år vid makten. The American dream? Fuck you!

Såg Lena Hallengren prata ytterligare nedstängningar på TV-nyheterna i morse. Kan dom inte hitta någon mer trovärdig person att delge oss dessa jobbiga nyheter? Jag vet många som stänger av när hennes blekfeta nylle dyker upp i rutan.

Den förre borgmästaren Ilmar von Pitt har presenterat sin tvillingbror. “Jag heter Egmar Johansson” säger han.” Varför inte Egmar von Pitt , nu när din brorsa genom sitt äktenskap med Haggadah von Pitt har fixat ett så nobelt namn?” “Nej!!!! JAG HETER EGMAR JOHANSSON!”

 

Lämna en kommentar