När får vi se 10-åringar med skarpladdade pistoler på Malmös gator?

Something in the way she moves

attracts me like no other lover

something in the way she woos me

I don´t want to leave her now

Tunna blå linjen har verkligen utvecklats till en riktigt bra dramaserie. Gårdagens avsnitt var  mycket vackert. Scenen där människor beskyddande omringar Malmös synagoga var rörande underbar och sången fantastisk! Jag fick faktiskt tårar i ögonen.

Hyresgästföreningen är en skum organisation vars företrädare i första hand ser till att få allt högre löner. Sitt uppdrag har dom glömt för länge sedan.

Våldet i Malmö utövas av allt yngre årgångar. Det drivs idag av 16-, 17- och 18 åringar. Inte så konstigt eftersom straffsatserna med viss socialdemokratisk logik minskas med sjunkande ålder. När får vi se 10- åringar med skarpladdade pistoler på Malmös gator?

Regeringen, stimulerade av systembolagets ökande försäljning, vill höja priserna på öl och vin. Ett glädjebesked för Bordershop i Puttgarden. Dom kan börja göra sig redo för en mycket stor kundtillströmning när resandet åter kan börja.

Det planeras nattåg mellan Malmö och Paris. Alldeles underbart! När kommer nattågen Malmö-London?

Jag ställer mig litet frågande till de skatter som har pålagts livsmedelsaffärernas plastkassar och dito plastpåsar för frukt och grönsaker. Ur miljösynpunkt vore det bättre att avskaffa skiten en gång för alla! Fast finansdepartementet vill förstås ha in miljonerna som kommer från försäljningen av plastkassarna.

I natt smällde det ordentligt på Persborg då ett flertal bilar sattes i brand. Ett nytt problemområde i Malmö? Nej för fan! På Jägersrovägen smäller det till och från allt som oftast.

Slutligen: Den lyckade vaccinationen i Israel har fått ner smittotalen med 94 %. Något för Sverige att lära sig?

Lämna en kommentar