Mästertrollkarlen Löfvén trollar fram råtta efter råtta ur hatten!

Löfvén är politikernas kung taskspelare. Han är beredd att göra vad som helst för att få behålla makten. Om han nu står för någon politisk ideologi är inte helt lätt att veta Han ljuger och bedrar hela tiden utan att någon gång ens rodna. Jag tyckte faktiskt synd om Jonas under partiledardebatten igår.  Blåst igen!

En som hade ett klockrent röst id var Elvis Presley. Vad är då egentligen en Elvislåt? Jo det finns en handfull helt fantastiska sånger som gjordes sent 50 och tidigt 60-tal, där hans mycket speciella röst tilläts dominera.. Många har försökt, men den är alldeles omöjlig att kopiera! Här kommer några exempel på det allra bästa som kan avlyssnas på Youtube. Mina tre favoriter:   His latest flame, Dont be cruel och Judy. Det finns naturligtvis flera pärlor att hitta bland hans greatest hits från denna tidsperiod. Därefter kom ju de sk filmlåtarna och då var det ju bara att dra ur kontakten.

Fan att vi inte kan utvisa korandragaren Rasmus Paludan. Han är  dessvärre svensk medborgare! Sätt honom i buren med de andra som ska utvisas och tryck på katapultknappen!

Kan bara konstatera att beredskapsmuseet har gjort årets magplask! Ironi är svårt och dumskallarna på muséet  förstår inte att Aron Flam har gjort en rätt rolig parodi på Sveriges rätt märkliga betéende, för att inte säga undfallenhet mot nazi -Tyskland under andra världskriget. Jobbigt! Nu får Flam ändå en massa reklam för en halvtaskig bok. Rätt åt dom!

Påminner litet grand om när jag och David Carlsson gjorde en parodi på Ayatolla Kohmeini tidigt 80- tal . Vid en konsert i en Vellinge högstadieskolas aula blev vi stoppade av en idiot till rektor som trodde att vi hyllade den iranske despoten. Ja, ironi är svårt!

Vänliga hälsningar

Ayatolla-la-la Janne Braveheart.

Lämna en kommentar