Måste man vara bög för att bli generaldirektör på MSB?

Så har då äntligen Dan Eliasson entledigat sig själv från posten som generaldirektör på MSB. Livrädd för att bli upptäckt som den gayperson han är, blev all uppståndelse kring Gran Canaria resan för mycket för honom. Det har ju väldigt tydligt framkommit att hans “nödvändiga” resa mest bestod i möjligheter att relativt osedd kunna besöka gayklubbarna på den glada ön. Hans förtjusning i unga , vackra pojkar har ju länge varit känd och det må vara hans ensak, men han blir ju tyvärr just pga denna läggning en extra stor säkerhetsrisk  som högste chef för MSB. Missförstå mig inte! En homosexuell person kan självklart vara generaldirektör för MSB , så länge han är öppen med sina sexuella preferenser. Det är först när man så tydligt som Eliasson visar sig vara en självhatande homofob, som man blir ett mål för fula utpressare och därmed i förlängningen också en fara för rikets säkerhet. Nu hoppas vi dock slippa se mer av denne smygbög. Inga fler toppjobb till honom tack!

Kina ska stå som värd för vinter OS 2022. Jag tycker att Sverige ska bojkotta det evenemanget, liksom att vi ska uppmuntra alla andra demokratier att göra detsamma. Kina misshandlar, fängslar och avrättar oliktänkande på samma vidriga sätt som en viss Adolf Hitler gjorde för snart hundra år sedan. Trots detta fick det nazistiska Tyskland arrangera två OS 1936 något som verkligen boostade Fuhrerns kampvilja och stridslust. Tre år senare föll andra världkrigets första bomber över Warszawa.  Vi får inte göra samma misstag en gång till!

Senatsvalet i Georgia har blivit ett antiTrumpval. Biden vinner och får nu möjlighet att driva sin miljöpolitik. Det kan således visa sig att detta tilläggsval blir väldigt avgörande för hela vår planets överlevnad.

Nu ringer Ilmar Reepalu. “Måste man vara bög för att bli generaldirektör på MSB?”

Tjo Flöjt och God afton!

2 tankar på “Måste man vara bög för att bli generaldirektör på MSB?”

  • Tack Tomas för din kommentar. Jo jag känner till punkaren Dan Eliasson. Det finns dessvärre idioter litet överallt.
   vänliga hälsningar,
   Janne Braveheart

   Svara

Lämna en kommentar