Man vill ju inte bli kallad för rasist!

Idag nås vi av nyheten att små barn (från 3 år och uppåt) ska ges möjlighet att vittna i både tings- och hovrätt. När blir det dags för papegojor och guldhamstrar att träda inför  skranket? Mjau! Katter? Nej dom kan inte sitta still.

Jag har svårt för välfärdsmissbrukarna. Fusket inom dagmammeverksamheten har ju länge varit känt . Nu börjar man om än litet försiktigt att sätta åt skojarna. Så som den förre borgmästaren Ilmar Reepalu säger: “Man vill ju inte bli kallad för rasist!”

Igår tittade jag på dokun om Greta Thunberg. Jag imponeras storligen av den unga flickans mod och den stringens hon uttrycker i sin behandling av det engelska språket. Greta har verkligen gjort stor skillnad. Dessutom: Hennes beskrivning av de flesta politiker som varandes stora arslen är helt korrekt. Hoppas du orkar fortsätta Greta. Jag tror på dig!

Igår nåddes vi av beskedet att Gerry Marsden ( Gerry & the Pacemakers) har gått bort. Hans Liverpoolpop var inte i klass med Beatles, men ändå: I liked it!

På nätet gödslar IS bilder på ett avhugget huvud, tillhörandes( åtminstone före dekapiteringen) den modige läraren Samuel Paty, som undervisade sina elever i yttrandefrihet genom att visa satirbilder på profeten. IS skräckpropaganda är fullkomligt vidrig och allt annat än ett totalt avståndstagande från denna islamiströrelse är ett brott mot mänskligheten. Detta hindrar dessvärre inte vissa politiker från socialdemokratin och Miljöpartiet att tycka synd om de vilseledda IS krigarna, som nu vill komma tillbaka(hem?) till Sverige. Otroligt korkat! Men det är ju som Ilmar Reepalu säger: “Man vill ju inte bli kallad för rasist!”

Slutligen: En stor spark i arslet till vår blivande statsminister Anders Tegnell, vars okunskap redan har kostat alldeles för många svenska liv. Avgå!

Helgen är över och nu är det dags att gå ut och tjäna klöver!

hälsar Janne Braveheart

Lämna en kommentar